Εκκλησία της Ελλάδος

2.170.312,82 € φόρους πλήρωσε η Εκκλησία! Ποιος πολιτικάντης θα τολμήσει να ξαναμιλήσει;

Ηχηρή απάντηση σε όσους προβοκάτορες αναμασούν την καραμέλα των ευνοϊκών διατάξεων και των φοροαπαλλγών για την Εκκλησία έδωσε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ιερά Σύνοδος κατέβαλε το ποσό των 2.170.312,82 € για πληρωμή φόρων, προς γνώση και συμμόρφωση των αθλίων που την πολεμούν.

Αναλυτικά: 

Συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, στη δεύτερη Συνεδρία Της για τον μήνα Σεπτέμβριο, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 161ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά την σημερινή Συνεδρία:

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.

Ακολούθως ενέκρινε τον Απολογισμό Εσόδων – Εξόδων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος του διαχειριστικού έτους 2016. Ιδιαιτέρως σημειώνεται ότι για την πληρωμή φόρων (Φόρος εισοδήματος και ΕΝ.Φ.Ι.Α.) η Ιερά Σύνοδος κατέβαλε το ποσό των 2.170.312,82 €.

Η Δ.Ι.Σ. ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων, Εισηγήσεις Συνοδικών Επιτροπών, αποσπάσεις κληρικών και με τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...