Κοινωνία

Χριστιανοί γονείς μηνύουν Αγγλικανικό σχολείο γιατί άφησε αγόρι να έρθει με γυναικεία ρούχα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χριστιανικό ζευγάρι απειλεί να μηνύσει ένα δημοτικό σχολείο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, αφοτου σε ένα αγόρι στην τάξη του γιου τους επετράπη να φορέσει φόρεμα.

Ο Nigel και η Sally Rowe απομάκρυναν τον γιο τους έξι ετών από το σχολείο και θα τον εκπαιδεύσουν στο σπίτι τους στο Isle of Wight μαζί με τον οκτάχρονο αδελφό του που απομακρύνθηκε από το ίδιο σχολείο, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Το ζευγάρι θα υποστηρίξει ότι το σχολείο έκανε διακρίσεις εναντίον τους παραβιάζοντας το δικαίωμά τους να μεγαλώνουν το παιδί τους σύμφωνα με τις βιβλικές αξίες.

Η Sally Rowe είπε ότι ο γιος της ήταν «αρκετά άρρωστος» επισημαίνοντας το γεγονός πως ένας συμμαθητής του είχε τη δυνατότητα να φορέσει φόρεμα.

Ο Nigel Rowe δήλωσε: "Ένα παιδί ηλικίας έξι ετών έρχεται μερικές φορές στο σχολείο ως κορίτσι και άλλες φορές έρχεται στο σχολείο ως αγόρι. Οι ανησυχίες μας αυξήθηκαν όταν ο γιος μας επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο λέγοντας ότι ήταν μπερδεμένος ως προς το γιατί και πώς ένα αγόρι ήταν τώρα κορίτσι".

"Πιστεύουμε ότι είναι λάθος να ενθαρρύνουμε πολύ μικρά παιδιά να αγκαλιάσουν τον τρανσεξουαλισμό. Τα αγόρια είναι αγόρια και τα κορίτσια είναι κορίτσια. Η φυλετική δυσφορία είναι κάτι που εμείς ως Χριστιανοί πρέπει να αντιμετωπίσουμε με αγάπη και συμπόνια, αλλά όχι στη σφαίρα ενός σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης" τονίστηκε.

Το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά, ενώ από την πλευρά του το σχολείο λέει ότι ακολούθησε την καθοδήγηση του CofE και πρόσθεσε ότι τα παιδιά με τρανσέξουαλ προσπανατολισμό προστατεύονται σύμφωνα με τον νόμο περί ισότητας του 2010.
Οι δικηγόροι του ζευγαριού αναμένεται να υποστηρίξουν ότι το σχολείο κάνει λάθος να βασίζεται στον νόμο περί ισότητας, επειδή προστατεύει μόνο τους μετανάστες ηλικίας άνω των 18 ετών.

https://www.youtube.com/watch?v=B4yPSBTXSGo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...