Κοινωνία

Φρίκη: Βγήκε από το ψυχιατρείο και αποκεφάλισε το μωρό της ανιψιάς του - Σκληρές εικόνες

Ένα φρικτό έγκλημα με θύμα ένα κοριτσάκι 18 μηνών, συγκλονίζει τη Ρωσία.

Δράστης είναι ένας 42χρονος που είχε αφεθεί ελεύθερος από ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον Mikhail Elinsky, ο οποίος αποκεφάλισε το κοριτσάκι, ενώ επίσης μαχαίρωσε και τη μητέρα του βρέφους που είναι και ανιψιά του, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στην κοιλιά.

Η ανιψιά του, Tatiana, είχε παρακαλέσει τις αρχές να μην τον απελευθερώσουν από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, φοβούμενη ότι παρέμενε ακόμα επικίνδυνος αφού είχε σκοτώσει μια γυναίκα πριν από έξι χρόνια. Είχε διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο υψηλής ασφάλειας για θεραπεία. Πρόσφατα αφέθηκε από το ψυχιατρείο ως υγιής.

Η γυναίκα προσπάθησε να σώσει απεγνωσμένα την κόρη της, αλλά ο δράστης τη μαχαίρωσε μόλις πλησίασε την κουζίνα, όπου διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, βλέπουμε τον Einsky να έχει περικυκλωθεί από αστυνομικούς και να αρνείται να παραδοθεί. Τελικά πυροβολήθηκε από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα πέθανε.

«Το μικρό κορίτσι ήταν ανιψιά του και η μητέρα του ικέτευε να μην τον βγάλουν από το ψυχιατρείο. Και κοιτάξτε πως κατέληξε. Έτρεχε στον δρόμο με το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού» δήλωσε μία μάρτυρας, η Anastasiya Miloserdova.

"Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και η κόρη μου καθόταν στο τρίκυκλό της. Την τράβηξε, την άρπαξε και πήγε στην κουζίνα. Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να τη σφάζει".

Ο τραγικός πατέρας Igor δεν μπορούσε να μιλήσει μετά τη φριχτή δολοφονία της κόρης τους.

Η μητέρα του δράστη Valentina Elinskaya δήλωσε πως ο γιος της είχε διαμαρτυρηθεί για τον θόρυβο που έκανε το κορίτσι και ο 4χρονος αδερφός της.

«Μαχαίρωσε το κορίτσι. Η μητέρα της είναι ανιψιά του. Η διάθεσή του άλλαξε πριν από δύο μέρες», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=flrutlUuTpU

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: World News

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ