Πολιτική

Το έκανε το «θαύμα» του ο Γ.Παπανδρέου: Προσκάλεσε προσωπικά στη σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τον Ακιντζί

Βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, προσέφερε στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζι ο πρόεδρος της ανύπαρκτης πλέον Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο εξοχότατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος mignatiou.com, ο Γιώργος Παπανδρέου που προτιμά φυσικά την Νέα Υόρκη από την Αθήνα και τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και στην Κεντροαριστερά, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και φρόντισε με προσωπική πρόσκληση να βρεθεί στο πάνελ και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζι.

Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet  από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην  προσωπική πρόσκληση από τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου.
Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό και τα …παγκόσμια προβλήματα. Είναι τραγικό ότι ένας Έλληνας πρωην πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Εξωτερικών το παίζει …Ελβετός προσφέροντας βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη ο οποίος επιχειρεί με παρεμβάσεις της Τουρκίας να εμφανισθεί και να γίνει αποδεκτός στην Νέα Υόρκη την περίοδο της Γενικής Συνέλευσης που συγκεντρώνονται όλοι οι ηγέτες του κόσμου, ως «πρόεδρος» της παράνομης «ΤΔΒΚ».

Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανα.


Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς υποδέχθηκε τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.


Φωτογραφία της παράνομης «προεδρίας» του ψευδοκράτους Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς υποδέχθηκε τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Πηγή mignatiou.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...