Πολιτική

Τακτοποιεί και τους τρανσέξουαλ η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες: Αλλαγή ταυτότητας και με τη βούλα του νόμου - Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μετά τη συμμετοχή πολλών κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών στο gay pride, η κυβέρνηση ήρθε να διατυμπανίσει τις απόψεις της, οι οποίες βεβαίως ισοπεδώνουν κάθε έννοια αρχών, αξιών και παραδόσεων φέρνοντας χθες στη Βουλή το νομοσχέδιο για την «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου». Τί σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως εφόσον ψηφιστεί ο καθένας θα μπορεί με τη βούλα του νόμου να είναι «ότι δηλώσει» ή «ότι αισθάνεται».

Με το νομοσχέδιο δίδεται η δυνατότητα στους τρανσέξουαλ αλλά και όσους αισθάνονται πιο κοντά στο αντίθετο φύλο από το βιολογικό τους να αλλάζουν μέσα σε λίγα λεπτά το ονοματεπώνυμό τους στην ταυτότητα τους και να δηλώνουν αυτό της αρεσκείας τους (αρκεί να μην είναι έγγαμοι).

Μάλιστα στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου γίνεται λόγος για «μία απλή διαδικασία», ενώ ορίζονται ως «διεμφυλικά» (τρανσέξουαλ, τρανς) «τα άτομα στα οποία ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο τα ίδια βιώνουν το φύλο τους δεν αντιστοιχεί στο φύλο που καταχωρήθηκε κατά τη γέννησή τους με βάση τα βιολογικά τους χαρακτηριστικά».

Επίσης, στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι τα άτομα αυτά «νιώθουν τη λεγόμενη «δυσφορία γένους» ενώ «γίνονται συχνά θύματα εκδηλώσεων αποδοκιμασίας, μίσους, βίας, και ρατσισμού εναντίον τους οι οποίες προσβάλουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια τους ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή τους». Έτσι επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογήσει την ισοπέδωση των ηθικών αξιών και αρχών στη χώρα.

Δεν μας έφταναν τα μνημόνια, η κυβέρνηση έρχεται να νομοθετήσει και για την πλήρη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, αφού υπάρχουν πολλά νομικά κενά πίσω από την υποστήριξη μία τέτοιας ενέργειας, τα οποία βεβαίως κανείς δεν έλαβε υπόψη του, αφού στόχος ήταν η ψηφοθηρία.

Να σημειωθεί πώς μέχρι σήμερα το νομοθετικό πλαίσιο για να προχωρήσει κάποιος τρανσέξουαλ σε αλλαγή ταυτότητας φύλου ήταν αυστηρό και προέβλεπε μεταξύ άλλων ότι ο ενδιαφερόμενος παρακολουθείται από ψυχίατρο και πως έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με πλήρη και οριστική αλλαγή του αντίθετου από το βιολογικό του φύλου.

Πλέον με το νομοσχέδιο έχει δικαίωμα να προχωρήσει στην αλλαγή ταυτότητας χωρίς να έχει προηγηθεί ή να είναι απαραίτητη η ολική ή η μερική αλλαγή των χαρακτηριστικών του φύλου του. Η ταυτότητα του φύλου πλέον όπως αναφέρει το νομοσχέδιο «θα αποτελεί ζήτημα αυτοπροσδιορισμού δηλαδή σχετίζεται αποκλειστικά με το άτομο καθεαυτό και δεν πρέπει να συγχέεται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

Η πολιτική στόχευση του νομοσχεδίου έχει να κάνει με την ικανοποίηση μια μικρής μερίδας κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που χάριν ενός δήθεν «προοδευτισμού» πιέζουν για την ψήφιση του νομοσχεδίου. Ενδιαφέρον έχει η στάση που θα κρατήσει στον επίμαχο νομοσχέδιο και η Νέα Δημοκρατία καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα είχε συναντηθεί με εκπροσώπους ομοφυλοφιλικών οργανώσεων οι οποίοι του είχαν θέσει μεταξύ άλλων και αυτό το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση το νομοσχέδιο αναμένεται να προκαλέσει ενδοκυβερνητικούς τριγμούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στους κόλπους του κυβερνητικού εταίρου τους ΑΝ.ΕΛ, επικρατεί προβληματισμός και ενόχληση. Ωστόσο το νομοσχέδιο αναμένεται να υπερψηφιστεί με τις ψήφους και του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Όλα τα ζητήματα τα λύσαμε αυτά με τους τρανσέξουαλ μας μάραναν. Είναι αυτό που λέει και ο λαός «αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια». Υποταγμένη στη Νέα Τάξη Πραγμάτων η κυβέρνηση υλοποιεί ότι της σερβίρουν. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές