Κόσμος

Συγκλονιστικές εικόνες από φωτιά σε ξενοδοχείο στη Ρωσία - Παιδιά πήδηξαν από τον 2ο όροφο και τα έπιασαν στον αέρα (βίντεο)


Συγκλονιστικές εικόνες από μεγάλη πυρκαγιά σε 10όροφο ξενοδοχείο στη Ρωσία, κατέγραψε ο φακός της κάμερας, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι πέντε μικρά κορίτσια πήδηξαν από τον 2ο όροφο για να σωθούν και τα έπιασαν στον αέρα πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο Torn  στην πόλη Ροστόφ, στην ανατολική Ρωσία. Ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα γύρω από το 10όροφο κτίριο.

Οι διασώστες επιβεβαίωσαν την ύπαρξη δύο πτωμάτων, τα οποία εικάζεται πως ανήκαν σε υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Οι ρωσικές αρχές έκαναν λόγο για αποφυγή μεγάλης τραγωδίας, καθώς στο ξενοδοχείο την ώρα της εκκένωσης, διέμεναν περισσότεροι από 400 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 61 παιδιά.

Δείτε βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στο ξενοδοχείο Torn...
https://www.youtube.com/embed/1G-EoLkW7Ao

Το 10όροφο ξενοδοχείο τυλίγεται στις φλόγες...
https://www.youtube.com/embed/2ksRJAXe1xw

Πλήθος κόσμους έχει συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους....
https://www.youtube.com/embed/3YjJRiGvJqw
https://www.youtube.com/embed/lfIPwy6f87g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...