Κοινωνία

Σοκαριστικό βίντεο – Νεκρός ο ταυρομάχος που προκάλεσε ταύρο με γυμνά χέρια (βίντεο)

Φριχτό θάνατο βρήκε ο 26χρονος ταυρομάχος Fernando Quintela. Προκάλεσε ταύρο με γυμνά χέρια και τον σκότωσε.

Ο ταυρομάχος Fernando Quintela δέχτηκε επίθεση από τον ταύρο όταν τον προκάλεσε με γυμνά χέρια. Υπέστη ανεπανόρθωτα εσωτερικά τραύματα και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Η ταυρομαχία έλαβε χώρα στο προάστιο Moita της Λισαβόνας στην Πορτογαλία. Ο 26χρονος δρούσε ως «forcado», ταυρομάχος που προκαλεί ταύρο με γυμνά χέρια και προσπαθεί μετά να του ξεφύγει.

Στόχος των «forcado» είναι να προκαλέσουν τον ταύρο να τρέξει προς το μέρος τους. Τότε ένας αρπάζει τον ταύρο από το κεφάλι και άλλοι πηδάνε πάνω του. Ο 26χρονος δεν τα κατάφερε.

Ταυρομάχος από το 2008 ο Quintela

Τα πλάνα της τρομακτικής επίθεσης στην αρένα ταυρομαχίας Moita do Ribatejo κάνουν τον γύρο του κόσμου. Άλλοι «forcados» προσπάθησαν μετά την επίθεση να απομακρύνουν τον ταύρο, αλλά ο Fernando Quintela είχε ήδη υποστεί σοβαρές εσωτερικές βλάβες και αιμορραγία.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι χειρουργοί δεν ήταν σε θέση να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. O Fernando Quintela ήταν μέλος της ομάδας Amadores de Alcochete και έκανε το ντεμπούτο του το 2008 στη Γαλλία. ταυρομάχος.

https://www.youtube.com/watch?v=NBRj3YJGcaE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ