Αρχείο

Ποιοι και γιατί ισχυρίζονται πως 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία - Ποια λένε πως είναι τα σημάδια - Βίντεο

Η ευθυγράμμιση του ουρανού στις 23 Σεπτεμβρίου είναι ένα σημάδι του τέλους του κόσμου... Αυτό πιστεύουν κάποιοι το τελευταίο διάστημα και ισχυρίζονται ακόμη ότι ο Χριστός θα επιστρέψει στη Γη και μάλιστα έχουν εντοπίσει και τα σημάδια!

Το πρώτο σημάδι ότι ο Αρμαγγεδών είναι κοντά ήρθε το 1948 όταν το Ισραήλ θεωρήθηκε έθνος."Αυτό εκπληρούσε μια βιβλική προφητεία 2500 ετών και ήταν το πρώτο σημαντικό σημάδι ότι η προφητεία της τελευταίας ημέρας ήταν στο αρχικό στάδιο", σύμφωνα με τον ιστοχώρο συνωμοσιολογίας Serious For Truth.

Ακολούθησε η 23η Δεκεμβρίου 2016, όταν τα Ηνωμένα Έθνη διαπίστωσαν ότι η κατοχή του Ισραήλ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ήταν παράνομη και διέταξαν να αποσυρθεί από την παλαιστινιακή επικράτεια.

Αυτό, σύμφωνα με το Serious for Truth, είναι ένα σημάδι ότι η επιστροφή του Ιησού είναι επικείμενη.
Και σύμφωνα με αυτά τα εσχατολογικά σενάρια "Ο Ιησούς θα επιστρέψει στις 23 Σεπτεμβρίου".

Το σενάριο βασίζεται σε μια προφητεία του Ζαχαρία (14: 2-3) .

Ένα ακόμη από τα σημάδια που επισημαίνει η ιστοσελίδα είναι η απειλή του νέου Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά πιστεύει ότι δεν θα είναι η Ανατολή έναντι της Δύσης, αλλά ένας πόλεμος όπου όλα τα έθνη θα εισβάλλουν στο Ισραήλ.

Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος προσθέτει:

"Οι παγκόσμιοι στρατοί των ΗΕ θα εισβάλουν στο Ισραήλ από το Βορρά. Το Ισραήλ θα πολεμήσει με τόλμη εναντίον αυτού του παγκόσμιου στρατού, αλλά η δύναμη αυτού του στρατού θα είναι υπερβολικά ακραία για το Ισραήλ, προκαλώντας τους να υποχωρήσουν προς την Ιερουσαλήμ όπου το Ισραήλ θα κάνει την τελευταία προσπάθειά του να υπομείνει την επίθεση. Όταν το Ισραήλ αντιμετωπίζει την ήττα του από τον παγκόσμιο στρατό, στο σημείο αυτό ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη γη με τους αγίους Του για να πολεμήσει εξ ονόματος του Ισραήλ στη μάχη του Αρμαγεδδώνα».

Άλλες ενδείξεις ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να τελειώσει περιλαμβάνει ένα "σημάδι στον Ουρανό" με βάση το εδάφιο από την Αποκάλυψη 12: 1 όπου λέει:

"Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό. μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στέμμα 12 αστεριών στο κεφάλι της".

Ο Χριστιανός ερευνητής Bob Meade δήλωσε:

"Το μεγάλο σημάδι της Γυναίκας όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη 12: 1-2 σχηματίζει και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με υπολογιστικά αστρονομικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει συμβεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Θα συμβεί μία φορά στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά. Όταν συμβεί, τοποθετεί τη Γη αμέσως πριν από την εποχή της έκτης σφραγίδας της Αποκάλυψης. "

https://www.youtube.com/watch?v=VGJB6j2qA_I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές