Κόσμος

Κορεάτισσα και κατά 25 έτη νεότερη του η νέα ερωμένη του Γκέρχαρντ Σρέντερ

Κι ενώ η Γερμανία βρίσκεται στην τελική ευθεία των εκλογών, ο γερμανικός Τύπος ασχολείται σήμερα μ' ένα ειδύλλιο μεγατόνων.

Εκείνος 73, εκείνη 48. Μετά από τέσσερις γυναίκες που νυμφεύτηκε, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, βρήκε και νέο αμόρε, αυτή τη φορά στο πρόσωπο μιας κατά 25 χρόνια νεότερής του Κορεάτισσας.

Το ότι οι Σρέντερ χωρίζουν ήταν γνωστό εδώ κι ένα χρόνο. Ύστερα από 20 χρόνια γάμου, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και η δημοσιογράφος, Ντόρις Κεπφ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Για τον Σοσιαλδημοκράτη Σρέντερ είναι το τέταρτο διαζύγιο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα "Bild".

Πριν από ένα χρόνο, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα, είχε διαρρεύσει στον Τύπο της χώρας ότι το ζευγάρι χωρίζει. Στη συνέχεια, όμως Σρέντερ και Κεπφ εθεάθησαν να παρακολουθούν ο ένας δίπλα στον άλλο διάφορες εκδηλώσεις, να παρακολουθούν μαζί αγώνες ποδοσφαίρου και να κάνουν μαζί διακοπές.

Μπορεί το ζευγάρι να μην μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, όμως για χάρη των δύο παιδιών τους, θα είναι για πάντα μία ενωμένη οικογένεια.Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει δύο παιδιά από ρωσικά ορφανοτροφεία.

"Το διαζύγιο του Γκέρχαρντ Σρέντερ και της Ντόρις Κεπφ ήταν συναινετικό", γράφει η γερμανική εφημερίδα "Bild" απεικονίζοντας φωτογραφίες του ζευγαριού σε παλιές καλές στιγμές.

O πρώην καγκελάριος με την Σο Γιον Κιμ

Η νέα ερωμένη του Σρέντερ, η 48χρονη Σο Γιον Κιμ, ζει στη Σεούλ αλλά σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, σύντομα θα μετακομίσει στο Ανόβερο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η Κιμ έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild", πριν από δύο χρόνια. Όπως και ο Σρέντερ, η Σο Γιον Κιμ είναι ακόμη σε διάσταση με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Για την πρώην σύζυγο του Σρέντερ δεν ήταν εύκολο

"Η κυρία Κιμ ήταν την Άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό", έγραψε η πρώην κυρία Σρέντερ στο λογαριασμό της στο Facebook. "Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε"... Στο Ανόβερο ήταν, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Σρέντερ είχε βρει έναν νέο έρωτα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ντόρις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...