Κοινωνία

Κάνουν ό,τι θέλουν και κανείς δεν τους μαζεύει: Αφγανός ο δράστης του τριπλού μαχαιρώματος στην Πάτρα

Τρία και όχι ένα, όπως αρχικά εκτιμούσαν οι άνδρες της Αστυνομίας, ήταν τα θύματα της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ μεταναστών που είχε γίνει αργά το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Όμως, ο δράστης που είναι ένας 25χρονος Αφγανός, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.
Ο αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο, φέρεται να ομολόγησε ότι τραυμάτισε στην πλάτη με μαχαίρι έναν 29χρονο ομοεθνή του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο  του Ρίου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, όμως, είχε τραυματίσει με το ίδιο μαχαίρι και άλλους δύο 18χρονους ομοεθνείς του οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος είχε διαπληκτιστεί με τα θύματά του διεκδικώντας «πόστο» στα πεζοδρόμια απέναντι από το λιμάνι της Πάτρας, όπου συγκεντρώνονται μετανάστες αναζητώντας ευκαιρία να τρυπώσουν σε κάποιο φορτηγό από αυτά που επιβιβάζονται στα πλοία προς Ιταλία.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συρροή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ