Κοινωνία

Εκπαιδευτικός για τις προϊστορικές πατημασιές: Τις πήρα για να διακοσμήσω το σπίτι μου...

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατείχε τις δέκα προϊστορικές πατημασιές ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών από τον αρχαιολογικό χώρο στο Καστέλι Χανίων, ισχυρίζεται ότι τις είχε βρει μαζί με τη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια, καθώς έψαχνε για κοχύλια και πετραδάκια, τους άρεσαν, τα πήραν και διακόσμησαν με αυτά το σπίτι τους, σύμφωνα με όσα είπε στην τοπική εφημερίδα της Κρήτης «Πατρίς».

 

Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός αναφέρει ότι δεν είχε ιδέα για το τι πρόκειται, ότι τα είχε βάλει στο τζάκι και στο καλοριφέρ του σπιτιού του στην Κίσσαμο και τα πήρε μαζί του στη Μακεδονία, όπου μετακόμισε, καθώς είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, συζεί με μία άλλη γυναίκα και έχει κάνει αίτηση για απόσπαση στη συμπρωτεύουσα.
Μάλιστα, λέει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του έκανε την καταγγελία στην αστυνομία για να τον μπλέξει, επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις.

Αφηγείται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Ήταν καλοκαίρι πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Δεν τα ξεκολλήσαμε. Εμείς τα βρήκαμε με τη σύζυγό μου και τα πήραμε, γιατί μας άρεσαν. Ο χώρος ήταν αφύλακτος. Εάν ήταν τόσο σημαντικά, γιατί δεν προστατευόταν ο χώρος; Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι λέω αλήθεια. Θα μπλέξω άδικα και πρέπει να βγάλω τη ρετσινιά από πάνω μου».

Θυμίζουμε ότι πριν περίπου τρεις εβδομάδες ανακοινώθηκαν τα αποτελεσμάτων ερευνών για τις απολιθωμένες πατημασιές, σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για τα πρώτα ίχνη ανθρώπινης βάδισης ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...