Ελληνοτουρκικά

To γύρο της ν.Λέσβου έκανε Τουρκικό Ε/Π S-70…Τι ψάχνουν οι Τούρκοι ;

Απο τις καθημερινές Τουρκικές παραβιάσεις κάποιες δεν πρέπει να περνάνε στο ντούκου ,γιατί φαίνονται ότι μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι και σίγουρα όχι συνηθισμένες…

Εκτός των έξι Τουρκικών Μαχητικών που αναβαθμίστηκαν, είχαμε και το γύρο της νήσου Λέσβου ενός Τούρκικου Ελικοπτέρου S-70 που η πτήση του έδειχνε καθαρά οτι η ψάχνει και δεν είναι η πρώτη φορά !

Οι Τούρκοι ψάχνουν εναγωνίως τους Εποχούμενους EXOCET, που τα ναυτάκια μας έχουν τοποθετήσει σε καίρια σημεία των νησιών και μπορούν να χτυπήσουν τα Τούρκικα Πολεμικά από απόσταση 40 Μιλίων με ολέθρια αποτελέσματα ,αλλά έλα όμως που από τη συχνή μετακίνηση τους δεν μπορούν να εντοπιστούν !

Oι Εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET (Ελληνική πατέντα του δαιμόνιου της φυλής μας ) Είναι ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών στο Αιγαίο και όχι άδικα !

Όταν οι εποχούμενοι Ελληνικοί EXOCET έκαναν Βολή στο «ΠΒΚ NAMFI» είχαν αποσπάσει τα εύσημα από την Ομάδα αξιολόγησης του ΝΑΤΟ για την Κάλυψη & απόκρυψη την ταχυβολία,αλλά και την άμεση αλλαγή των θέσεων βολής !

Το ΑΤΑ αφού αντιλήφθηκε τις Κινήσεις των Τούρκων έστειλε εναντίον του Ελικοπτέρου ένα F-16 που ανάγκασε το Ελικόπτερο να φύγει από την περιοχή !

Να σημειωθεί και να επισημανθεί ότι όλες οι Σημερινές Πτήσεις των Τούρκικων Μαχητικών έγιναν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο με το ΑΤΑ να σηκώνει Μιράζ και F-16 απο δυο Αεροδρόμια για να αναχαιτίσει !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 8η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (3 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 ε/π S-70

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 6
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ