Κοινωνία

Βράβευση του αρχηγού ΓΕΣ από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον NDU

Τιμητική διάκριση στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αλκιβιάδη Στεφανή, απένειμε το Πανεπιστήμιο National Defense University (NDU) της Ουάσινγκτον. Αφορμή για τη βράβευση του αρχηγού ΓΕΣ, αποτέλεσε η ανάδειξή του στο υψηλό αυτό αξίωμα, όντας απόφοιτος του αμερικανικού πανεπιστημίου το 2009.

H τελετή πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Συνεδρίου που διοργανώνει το NDU και στο οποίο συμμετέχει ο Αρχηγός ΓΕΣ. Με τη βράβευση αυτή, λαμβάνει θέση στην Αίθουσα Τιμών (Hall of Fame) του Πανεπιστημίου.

Στην τελετή παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Αρχηγό ΓΕΣ, ο Διοικητής των Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (U.S. Army Europe) Στρατηγός Frederick Benjamin Hodges, ο Έλληνας Πρόξενος στην Ουάσινγκτον κ. Δημήτριος Αγγελεσόπουλος, ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ στην Αθήνα Συνταγματάρχης Scott Miller, ο πρώην Διοικητής του ODC στην Αθήνα Συνταγματάρχης T.J. Moffatt, 10 συμμαθητές της Τάξης NDU 2009 από Γερμανία, Ισραήλ, Νέα Γουινέα, Η.Α.Ε., Ιορδανία, Νιγηρία, Πολωνία και ΗΠΑ, το σύνολο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου και πλήθος κόσμου.
Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...