Κοινωνία

Ακούστε τον σολίστ που ασελγούσε σε μαθήτριές του να παίζει φλάουτο [εικόνες & βίντεο]

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας από τους πιο καταξιωμένους Ελληνες σολίστ ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δράκο του Γεωργίου, γεννηθέντα στις 26-05-1957 στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη στις 31-8-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

O κ. Δράκος, είχε αφιερωθεί στην τέχνη ενώ ήταν ιδιαίτερα πασίγνωστος όντας το πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο μουσικό όργανο, έτσι ήταν μεγάλη η ζήτησή του από εκείνους που ήθελαν να μάθουν το συγκεκριμένο όργανο.

Είχε εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ενώ είχε παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ορχήστρες ως «πρώτο φλάουτο».

Ενα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Παναγιώτη Δράκο να είναι σολίστ στην παρουσία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο μουσικό σχολείο Παλλήνης, ενώ σε μια δεύτερη εικόνα μουσικής σχολής από τον κ. Δράκος οι ενδιαφερόμενοι θα είχαν σεμινάριο εκμάθησης του πνευστού οργάνου.

https://youtu.be/6FsGMvqA9Jk

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, από πρόσωπο που παρέδιδε μαθήματα σε ανήλικη, της πορνογραφίας ανηλίκων από δράστη που χρησιμοποίησε ανήλικο που δεν συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο έτος κατ' εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...