Αρχείο

Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Κατάφερε να μετατρέψει την Ελλάδα τον ιδανικότερο προορισμό για τους Gay

Μια τεράστια επιτυχία από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μπορεί να μην κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, ίσα ίσα που υπέγραψε ακόμη δύο, αλλά κατάφερε να μετατρέψει την Ελλάδα στον ιδανικότερο προορισμό για τους ομοφυλόφιλους της Ευρώπης , "αναβαθμίζοντας" την χώρας μας στην ευρωπαϊκή κοινότητα τους.

Δεν μας έφταναν η χαμηλής ποιότητας τουρισμού, στιλ Άγγλοι άπλυτοι που κάνουν αίσχη σε διάφορα νησιά, όπως στο Φαλιράκι της Ρόδου, τώρα θα έχουμε και τους gay να κατακλύζουν τις παραλίες και να εγείρουν θέμα... ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Gay Star News, το μεγαλύτερο Gay Media στο Ηνωμένο Βασίλειο λοιπόν, με περισσότερους από 1.000.000 μηνιαίους επισκέπτες, αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει καταστεί... ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές των gay  για τον μήνα  Σεπτέμβριο.

Τον Σεπτέμβριο η Ελλάδα είναι ο αποκλειστικός προορισμός για χιλιάδες πελάτες,  για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνονται ιδανικοί  προορισμοί όπως η Αλόννησος και η Φολέγανδρος καθώς και η χερσόνησος της Χαλκιδικής στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εταιρία αναφέρει ότι αναζητά  πάντα  καινούρια και εναλλακτικά μέρη για να προτείνει στους πελάτες της όμορφες και διασκεδαστικές διακοπές στα εκατομμύρια μέλη της .

Ο κατάλογος περιλαμβάνει κορυφαίους προορισμούς όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη και, όπως αναμένεται, η διαφημιστική εκστρατεία για  το νησί της Μυκόνου, το έχει καταστήσει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο  Μόραντη, συνιδρυτής του Travel by Interest, και  μέλος των ελληνικών ξενοδόχων, η χώρα μας γνωρίζει μεγάλες πιένες στον τουριστικό τομέα το καλοκαίρι του 2017 .

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε στην χώρα το Gay Pride 2017 , στο οποίο είχαν δώσει το παρόν  ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, ο Νίκος Καρανίκας, ο Ε.Τσακαλώτος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αίσθηση είχε προκαλέσει  στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα η αναφορά του ΥΠΟΙΚ Ευκλείδη Τσακαλώτου για το  Gay Pride ως παράδειγμα για την ανοιχτή και σύγχρονη Ελλάδα που οραματίζεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν εμείς θα πάμε μπροστά θα έχουμε δίκαιη ανάπτυξη και θα μας πιστεύει ο κόσμος. Κανείς δεν πιστεύει ότι το λαϊκό κόμμα μπορεί να φέρει την ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο. Θα είναι ανάπτυξη με νέα εργαλεία και άλλους κοινωνικούς φορείς», είχε δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε επίσης πως δεν είναι όλα στην ζωή μνημόνιο αλλά «θέλουμε η ανάπτυξη να έχει δικαιώματα και σεβασμό για όλους τους πολίτες».

Όλα αυτά όμως προκαλούν όμως και μια μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας που έχει γαλουχηθεί εδώ και δεκαετίες με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη και δεν επιθυμεί αυτού τους είδους την «ανάπτυξη» επουδενί τρόπο.

https://youtu.be/HZlOqfmVNSY

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια και φέτος το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνιση τους σε ελληνικά νερά και κρουαζερόπλοια  με ζευγάρια που επιδίδονταν σε «ανταλλαγές συντρόφων», κάτι που δεν συνάδει με τα χρηστά ήθη των Ελλήνων και τον θεσμό της  πατροπαράδοτης ελληνικής οικογένειας .

Πρόκειται για "μορφές" νέων  ηθών που δεν συμφωνούν με την ορθοδοξία και όσα γνωρίζουμε από τους  Άγιους Πατέρες της εκκλησίας μας.  

Με αυτά και πολλά άλλα όμως στη χώρα μας θα πέσει... " φωτιά να μας κάψει όλους".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ