Κόσμος

ΣΧΕΔΙΟ Β- Ομάδα ειδικών δυνάμεων ετοιμάζεται να εισέλθει στη Β.Κορέα και να αποκεφαλίσει τον Kιμ Γιονγκ Ουν - Θα είναι αυτό το ολέθριο λάθος των ΗΠΑ;

Σχέδιο δολοφονίας του Βορειοκορεάτη δικτάτορα απεργάζονται έμπειροι επιτελείς των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων , για να "μειώσουν το κόστος" σε ανθρώπινο δυναμικό σε πιθανές εχθροπραξίες  και για να μηδενίσουν τους τεράστιους κινδύνους από μια ενδεχόμενη πυρηνική αναμέτρηση .

https://youtu.be/Xwi6IQpAy80?t=2

Οι Αμερικανοί στρατηγοί και σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ ετοιμάζουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για την πλήρη εξουδετέρωση του Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο αποτελεί το λιγότερο  αναίμακτο σενάριο επίλυσης της κρίσης με την χώρα αυτή.

Επίλεκτοι Αμερικανοί κομάντος ενδεχομένως της δύναμης «ΔΕΛΤΑ» θα επιχειρήσουν να σκοτώσουν  ή να ακόμη να συλλάβουν ( φιλόδοξο αρκετά) τον Kim Jong-un "εντός εβδομάδων" σε περίπτωση που το  κράτος αυτό  «διασχίσει το Ρουβίκωνα», αναφέρει το άρθρο .

Η πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας , Πιονγκγιάνγκ,  θα αποτελέσει τον στόχο μιας «βαθιάς επιθετικής επιχείρησης» που θα εμπλέξει  αλεξιπτωτιστές,  πεζοναύτες, και «άλλους» επίλεκτους εκτελεστές  για να τεθεί η ηγεσία της Βόρειας Κορέας…εκτός «παιχνιδιού» άμεσα και κυρίως αποτελεσματικά.

https://youtu.be/XSBE7AJubQ0?t=1

Άλλες πηγές όμως αναφέρουν ότι στην επιχείρηση θα συμμετέχουν οπωσδήποτε Νοτιοκορεάτες κομάντος , οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο σκληρά εκπαιδευμένους στον κόσμο, λόγω γλώσσας και συνθηκών.

Ο Κιμ επανέφερε τους φόβους ενός  πυρηνικού πολέμου αυτή την εβδομάδα, καθώς έδωσε εντολή εκτόξευσης ενός βαλλιστικού  πυραύλου , ο οποίος διήλθε πάνω από την Ιαπωνία πριν πέσει στον Ειρηνικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δυτικών ΜΜΕ, η Νότια Κορέα καταρτίζει σχέδια για "πλήρη πόλεμο", καθώς οι εντάσεις έχουν έρθει σε ένα κρίσιμο  σημείο σύγκρουσης  με τον Βορρά.

Ήδη η νοτιοκορεατική στρατιωτική ηγεσία ανέφερε ότι περισσότεροι από 1.000 βασικοί στόχοι εντός της Βόρειας Κορέας έχουν εντοπιστεί και θα εξαλειφθούν από αεροσκάφη  και πυραύλους Cruise , αναφέρει η εφημερίδα Σεούλ Chosun Ilbo.

Η επιχείρηση όμως δολοφονίας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας  έχει σχεδιαστεί να τερματίσει οποιαδήποτε σύγκρουση "μέσα σε εβδομάδες" χωρίς να απαιτηθεί η μετακίνηση δυνάμεων  από τις ΗΠΑ. Ο Kim είναι ο πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης.

https://youtu.be/rq6nY1kHEBw?t=19

Μια στρατιωτική πηγή της Ν.Κορέας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Το σχέδιο αφορά την κινητοποίηση των εναέριων στρατευμάτων  για να διεισδύσουν στην Πιονγιάνγκ για να τελειώσουν  γρήγορα το βορειοκορεατικό καθεστώς».

Προφανώς οι πληροφορίες για το στυγνό κομουνιστικό καθεστώς είναι τέτοιες από Αμερικανούς και Νοτιοκορεάτες , που σε ενδεχόμενη δολοφονία της ανωτάτης ηγεσίας της χώρας , όλοι οι υπόλοιποι θα παραδώσουν τα όπλα για να ενωθούν αργότερα με την Ν.Κορέα.

Τι θα γίνει όμως αν δεν είναι έτσι τα πράγματα και ο Κίμ έχει φυγαδευτεί  ήδη σε κινεζικό ειδικό καταφύγιο εντός του κινεζικού εδάφους σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο  ;

Νομίζουμε ότι το πρόβλημα αυτό καθ΄αυτό αφορά την Κίνα η οποία υποστηρίζει σθεναρά το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ και δεν επιθυμεί την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή των συνόρων της..επουδενί.

Έτσι μια σύγκρουση ΗΠΑ-Β.Κορέας θα έχει ως επακόλουθο μια πολύ πιθανή σύγκρουση ΗΠΑ –Κίνας …και τότε θα βγουν αληθινά τα λόγια του Αμερικανού στρατηγού Μακ Άρθουρ από το μακρινό 1950, επικεφαλή των δυνάμεων του ΟΗΕ στον πόλεμο της Κορέας , για το μεγάλο μελλοντικό πρόβλημα των ΗΠΑ το οποίο ονομάζεται ..κινεζικό κράτος.

Τους  είχε προειδοποιήσει σκληρά ο έμπειρος στρατηγός..αλλά κανένας Αμερικανός  πολιτικός τότε δεν τον άκουγε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...