Ελληνοτουρκικά

Πρωτοφανές! Καταδρομική ενέργεια Τούρκων με τζετ σκι στη Χίο!

Πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά!Οι άνδρες του Λιμενικού στη Χίο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια περίεργη υπόθεση, καθώς διότι συνέλαβαν δυο Τούρκους για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και η υπόθεση τους οδήγησε στην αποκάλυψη ενός οργανωμένου σχεδίου.

Οι δύο Τούρκοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από άνδρες του Λιμενικού και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι δύο άνδρες είχαν διασχίσει τη στενή θαλάσσια γραμμή που χωρίζει τα τουρκικά παράλια με το ελληνικό νησί χρησιμοποιώντας τζετ σκι, το οποίο είχαν παρατήσει σε διπλανή παραλία.

Τα δύο αδέλφια από την Τουρκία ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν βλάβη στο τζετ σκι και αναγκάστηκαν να βγουν στην παραλία του ελληνικού νησιού, προκειμένου να αναζητήσουν βοήθεια.

Το τζετ σκι εντοπίστηκε και μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί την παραμικρή βλάβη.

Οι δύο Τούρκοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στην αρμόδια υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι σχεδίαζαν να προβούν σε σειρά ληστειών σε τράπεζες του νησιού.

Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Βέβαια η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι Τούρκοι φέρεται να είναι στελέχη των ειδικών δυνάμεων που διέφυγαν στην Ελλάδα, καθώς είχαν αντιληφθεί ότι επίκειται η σύλληψή τους από τις τουρκικές αρχές, στο πλαίσιο των διώξεων του Ρ.Τ.Ερντογάν που συνεχίζονται μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο θρίλερ με Τούρκους φυγάδες, ένα ενδεχόμενο που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τις αρχές.

Πολύ περίεργη υπόθεση και οι Αρχές έχουν αντιληφθεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ