Κόσμος

"Πούλησε" η Κίνα τη Β.Κορέα λένε οι ΗΠΑ - Εκατοντάδες άρματα μάχης της Ν.Κορέας στα σύνορα με την Β.Κορέα- Σχέδιο άμεσης κινεζικής εισβολής

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr για το τεράστιο παρασκήνιο μετά την  δοκιμή "μικρής " βόμβας υδρογόνου από την Β.Κορέα , και το σενάριο άμεσης κινεζικής πολεμικής εμπλοκής …που αλλάζει τα δεδομένα ολοκληρωτικά.

https://youtu.be/JaetMOmGWqo?t=376

Κοντά στα  σύνορα της Βόρειας Κορέας έχουν συγκεντρωθεί  εκατοντάδες άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα, φορητές συστοιχίες πυραύλων εδάφους –εδάφους και χιλιάδες στρατιώτες  των ενόπλων δυνάμεων της Ν.Κορέας, σε μια σαφή κίνηση προάσπισης της χώρας από την Βόρεια Κορέα, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.

Οι στρατιώτες και τα οπλικά συστήματα διενεργούν συνεχώς ασκήσεις σε απόσταση αναπνοής από την νεκρή  περιοχή, γνωστή ως DMZ, η οποία χωρίζει τον Βορρά και τον Νότο.

Σήμερα, η Νότια Κορέα επιβεβαίωσε ότι έχει υπογράψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για την απόκτηση περισσότερων οπλικών συστημάτων και πυραύλων για να αποτραπεί εισβολή από τον Βορρά.

Η περιοχή είναι μια από τις πλησιέστερες προς τα  σύνορα με το Βορρά

Η πόλη Paju που έχει εγκατασταθεί το αρχηγείο των νοτιοκορεατικών δυνάμεων απέχει μόλις 18 μίλια νότια της πόλης Kaesong στη Βόρεια Κορέα.

Η ζώνη  DMZ που χωρίζει τις δύο χώρες  έχει μήκος 160 μίλια, πλάτος 2,5 μίλια και έχει στρατιωτικοποιηθεί μετά το τέλος του κορεατικού πολέμου.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με συγκλονιστικό  δημοσίευμα του αμερικανικού τύπου γίνεται  λόγος για «υπόγεια»..... συνδιαλλαγή  μεταξύ  Κίνας και ΗΠΑ εφόσον αποδειχθεί εμπεριστατωμένα επιστημονικά , ότι η Β. Κορέα διαθέτει βόμβα υδρογόνου «μικρής ισχύος» η οποία δύναται να τοποθετηθεί με βαλλιστικό διηπειρωτικό   πύραυλο .

https://youtu.be/a8bNgIckr10?t=4

Για την αποφυγή πρόκλησης πυρηνικού χτυπήματος του Βορειοκορεάτη ηγέτη , ο κινεζικός στρατός…και μόνο αυτός …σύμφωνα με μαρτυρία ανώνυμου Αμερικανού αξιωματούχου της DIA ( υπηρεσία στρατιωτικών πληροφοριών) θα εισβάλει στην χώρα ελέγχοντας πλήρως το πυρηνικό οπλοστάσιο.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο της DIA, ο οποίος έχει επιφορτιστεί ειδικά με την παρακολούθηση της Βόρειας Κορέας, η μυστική συμφωνία αποτέλεσε αντικείμενο ανεπίσημης συμφωνίας μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων και θα δύναται να οδηγήσει σε κινεζική εισβολή στην Κορεατική Χερσόνησο από σήμερα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου .

https://youtu.be/Nh2mswFwlNU?t=5

Η πηγή, η οποία μίλησε στον ανταποκριτή του TruNews,  Edward Szall μέσω ενός πληρεξούσιου την Κυριακή το βράδυ, και πρέπει να παραμείνει ανώνυμη λόγω της επίσημης ικανότητάς του ως μέλους της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) δήλωσε ότι,  "τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Κίνα διερευνούν ενεργά τους ισχυρισμούς ότι η Βόρεια Κορέα την Κυριακή δοκίμασε  επιτυχώς μια μικροσκοπική πυρηνική συσκευή,  ενώ  διαθέτει τεχνολογία για να την τοποθετήσει  αποτελεσματικά σε βαλλιστικούς πυραύλους".

Η πηγή παρατήρησε ότι εάν οι Κινέζοι διαπιστώσουν  ότι η Β.Κορέα έχει πράγματι κατασκευάσει  μικροσκοπική  βόμβα υδρογόνου, θα ξεκινήσουν εισβολή στη Βόρεια Κορέα …για να ελέγξουν το οπλοστάσιο του παρανοϊκού δικτάτορα τον οποίο δεν ελέγχουν πλήρως .

«Αν η Κίνα κινητοποιήσει  το στρατό της την επόμενη εβδομάδα, θα γνωρίζουμε ότι ο Kim Jong-un κατέχει μικροσκοπικά πυρηνικά όπλα», ανέφερε η πηγή της DIA.

Οι Κινέζοι έχουν πρόσβαση στην Β.Κορέα και θα διαπιστώσουν το τι ακριβώς έλαβε χώρα.

Όσο για το χρονοδιάγραμμα της επικείμενης επίθεσης της Κίνας, ο αξιωματούχος της DIA είπε : «Θα ξέρετε την επόμενη εβδομάδα».

Η DIA είναι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της αμερικανικής κυβέρνησης και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Άμυνας James Mattis,  που  είναι υπεύθυνος για το  είκοσι πέντε τοις εκατό όλων των πληροφοριών που δημοσιοποιούνται  στον Αμερικανό πρόεδρο .

Τη Δευτέρα, ο επικεφαλής της άμυνας της Νότιας Κορέας Song Young-moo δήλωσε στους βουλευτές ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας του υποπτεύονται ότι η Βόρεια Κορέα,  μπορεί να έχει εξασφαλίσει τεχνολογία για την παραγωγή μικροσκοπικών πυρηνικών κεφαλών που ζυγίζουν λιγότερο από 500 κιλά.

https://youtu.be/l1lcxz4EE2E?t=2

Το «σενάριο» έχει λογική διότι ούτε το Πεκίνο επιθυμεί ο Κιμ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα τέτοιας  ισχύος γιατί  θα γίνει εντελώς ανεξάρτητος …ενώ θέλουν να τον ελέγξουν για να μην δώσουν «πάτημα» στις ΗΠΑ να στρατιωτικοποιήσουν την Κορεατική χερσόνησο.

Το Πεκίνο σαφώς και δεν επιθυμεί  την μεταφορά πυραυλικών συστημάτων THAAD κοντά στα σύνορα του , ούτε βέβαια αεροπλανοφόρων και πυρηνοκίνητων αμερικανικών υποβρυχίων.

Άλλωστε οι  εξελίξεις και η αλήθεια για αυτό σενάριο …είναι μπροστά μας .

https://youtu.be/rcoqRIZffTs?t=5

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...