Αρχείο

Επεσαν οι μάσκες τoυ ΣΥΡΙΖΑ: Αμερικανικό fund αρπάζει τις περιουσίες πολιτών στο Ρέθυμνο - Συμπλοκές με ΜΑΤ και πυρπόληση των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Βήμα βήμα γίνεται η αποδόμηση της "πρώτης φοράς Αριστερά" καθώς εκπρόσωποι αμερικανικού fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας να εμποδίσουν την "αρπαγή" του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη του.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Αρκαδίου, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοράσει αμερικανικό Fund, ενώ μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, υψώνοντας "τοίχος προστασίας" ώστε να εμποδίσουν την "αρπαγή" του καταστήματος.

Εκπρόσωποι του fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα.

Κόσμος παραμένει στο σημείο, όπου επικρατεί ένταση, ενώ νωρίτερα όταν αντιλήφθηκαν τον εκπρόσωπο του fund να βγαίνει από το κατάστημα, μερίδα συγκεντρωμένων του πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επίσης έδιωξαν και προκάλεσαν καταστροφές στο όχημα του ανθρώπου που είχε κληθεί να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.

Ταυτόχρονα, μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ