Ελληνοτουρκικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοιξαν τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο των καταδρομέων στη Ρεντίνα - Επιβεβαιώνει το περιστατικό η αστυνομία και το διαψεύδει το ΓΕΣ!

18.00(upd) Aπίστευτο μπάχαλο που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη λειτουργία των δομών του κράτους με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι όντως συνέβη το περιστατικό και πηγές του ΓΕΣ να το διαψεύδουν και σαν να μην έφτανε αυτό παραπέμπουν στο ανάλογο περιστατικό στο Καστελόριζο. Προφανώς κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει καθώς η αστυνομία προχωρά ένα βήμα παρακάτω αναφέροντας ότι πρόκειται για Έλληνες υπηκόους(από Κομοτηνή;) ενώ το ΓΕΣ λέει ότι δεν συνέβη καν το περιστατικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ στην Thessnews, το εν λόγω περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται παραπέμποντας σε ανάλογο περιστατικό που υπήρξε στα μέσα Αυγούστου για ύπαρξη τουρκική σημαίας στο φρούριο του Καστελόριζου που εν τέλει δεν ευσταθούσε.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα τρίτο περιστατικό με τουρκική σημαία συνέβη στη χώρα μας καθώς μετά το περιστατικό στον Λευκό Πύργο και το περιστατικό στο Καστελόριζο, για το οποίο οι απόψεις ακόμα διίστανται, έχουμε νέο περιστατικό έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα. 

Aναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ' Μοίρας Καταδρομών, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.

Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές προβαίνουν σε ενέργειες υποβάθμισης της πράξης λέγοντας ότι πρόκειται για Έλληνες υπηκόους (από την Κομοτηνή;) που προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη θεωρώντας την αστεία.

Δεν πρόκειται όμως για καθόλου αστείο γεγονός αλλά όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι προχωρούν σε κινήσεις με άμεσες ψυχολογικές και επικοινωνιακές επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ