Αρχείο

Δεν έχει τελικά "πάτο το βαρέλι" - Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως γιατί έκανε προσαγωγή αλλοδαπού - Από ελεγκτής , ελεγχόμενος...

Eνα απίστευτο περιστατικό που υπό άλλες εποχές θα φαίνονταν ως φάρσα έλαβε χώρα στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ βρέθηκε κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως γιατί έκανε προσαγωγή αλλοδαπού. Το να ασκείς βέβαια τα καθήκοντα σου στη χώρα αυτή και να τηρείς τους νόμους είναι κάτι το εξωφρενικό για κάποιους.

Οπως τόνισε και χτες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η χώρα σβήνει. Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία δεν δέχονται άλλους (λαθρο) μετανάστες ή πρόσφυγες όπως θέλει ας το πει ο καθένας, και η Ελλάδα τους δέχεται, τους δίνει στέγαση, προπληρωμένες κάρτες για τα έξοδά τους. Και φυσικά προχωρά σε πλειστηριασμούς.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το Gay Star News, το μεγαλύτερο Gay Media στο Ηνωμένο Βασίλειο λοιπόν, με περισσότερους από 1.000.000 μηνιαίους επισκέπτες, αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει καταστεί… ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές των gay για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ελληνες χωρίς ελπίδα στην ίδια τους τη χώρα...

Ετσι, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως κρατείται αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά από μήνυση αλλοδαπού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr ο αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας προσήγαγε τον αλλοδαπό στο τμήμα, καθώς αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο.

Εκεί, ο αλλοδαπός διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με οικείους του.

Πήρε το κινητό του και τηλεφώνησε στην άμεση δράση αλλά και σε δικηγόρο λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων του, εξύβριση και απειλές του εκ μέρους του αστυνομικού που τον προσήγαγε στο τμήμα.

Υπέβαλε, μάλιστα και μήνυση εναντίον του με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τον κρατήσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μήνυση υπέβαλε και ο αστυνομικός σε βάρος του αλλοδαπού κι έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...