Εκκλησία

Απίστευτή Βλασφημία! Έγραψε την Αγία Γραφή, για ομοφυλόφιλους με Θεό την Rihanna και τον Donald Trump ως Σατανά

Πριν από μερικά χρόνια όταν κάποιοι σχεδίασαν τα σκίτσα του Μωάμεθ στη Δανία έγινε κυριολεκτικά χαλασμός κόσμου! Σήμερα κάποιος άλλος εκμεταλλευόμενος πως ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης και δεν αντιδράει στις βλάσφημες προκλήσεις όπως οι φανατικοί μουσουλμάνοι έκανε το αδιανόητο: Ξαναέγραψε την Αγία Γραφή σε gay εκδοχή με θεό την γνωστή τραγουδίστρια Rihanna και Σατανά τον Αμερικανό πρόεδρο Ντοναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα ένας κωμικός του YouTube, που έγραψε στο παρελθόν ένα ερωτικό μυθιστόρημα για το Donald Trump, έχει μετατρέψει τώρα την Αγία Γραφή σε....γκέι "κομμάτι της λογοτεχνίας".

Ο Elijah Daniel αποφάσισε την Παρασκευή ότι πρόκειται να ξαναγράψει τη Βίβλο "για να το κάνει καλό και ομοφυλόφιλο"

Ο συγγραφέας άλλαξε το μισό των λέξεων στην Αγία Γραφή για να το κάνει «gayer»(πιο προσιτό στους ομοφυλόφιλους).

"Στην αρχή η Ριάννα δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη" ξεκινάει....

Αντί για τον Αδάμ και την Εύα, υπάρχει ο Αδάμ και... ο Στιβ!

Σάλος έχιε δημιουργηθεί και στο Amazon.com, το οποίο κατηγορήθηκε για τη «λογοκρισία» από τους θυμωμένους χρήστες του Twitter, αφού απαγόρευσε την έκδοση της «ομοφυλόφιλης» εκδοχής της Αγίας Γραφής. Η έκδοση PDF του βιβλίου διατίθεται προς πώληση σε έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Daniel.

Στην εκδοχή του του Daniel λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna εμφανίζεται σαν τον Θεό, ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump ως Σατανάς και ο Ιησούς στο θαύμα του γάμου της Κανά μετατρέπει το νερό σε κοκτέιλ αντί του κρασιού.

Ο συγγραφέας έχει αλλάξει τα μισά λόγια της Αγίας Γραφής για να το κάνει πιο ομοφυλόφιλα....

Ο Ντάνιελ είναι πιο διάσημος ως δήμαρχος της κοινότητας Hell (μτφρ κόλαση) του Μίτσιγκαν όπου για λιγότερο από μια μέρα τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους απαγόρευσε τους ετεροφυλόφιλους στην πόλη. Ισχυρίζεται δε πως η σατυρική του γκέι βίβλος είναι για την "παράξενη" κοινότητα που εξαθλιώνεται από τις διδασκαλίες του Χριστιανισμού...

Το βιβλίο βέβαια έχει γίνει ανάρπαστο στις ιστοσελίδες της διεθνούς γκέι κοινότητας....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ