Εκκλησία

Αναίσχυντη τηλεοπτική διαφήμιση του ΑΝΤ1 βλασφημεί την Παναγία(Βίντεο)

Είναι αλήθεια πως ζούμε σε μια πονηρή εποχή, που δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Σε πολιτικό επίπεδο διεφθαρμένοι πολιτικοί νάνοι ξεπουλάνε την πατρίδα μας και μας εγκαλούν ως φασίστες.

Σε οικονομικό επίπεδο αχόρταγοι ολιγάρχες φτωχοποιούν εκατομμύρια ανθρώπους, εγκαλώντας τους ως άπληστους επειδή δανείστηκαν οι κυβερνήτες τους για να διαφθείρουν τον λαό. Σε τοπικό επίπεδο ξεριζώνεται βίαια κάθε τι παραδοσιακό. Ισοπεδώνονται έννοιες όπως η οικογένεια, η νοικοκυροσύνη, η αρχοντιά, οι αντρίκειες κουβέντες, η γέννηση, η ταφή, η παιδεία, η τιμή στους πρεσβυτέρους, η αγάπη στην πατρίδα κ.α. με όχημα την μπουλντόζα του ρατσισμού. Εγκαθιδρύονται και κυριαρχούν πάσης φύσεως ανωμαλία και το μίσος, ενώ διώκονται με μανία η αλήθεια, τα όσια και τα Ιερά του τόπου μας.

Το τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, προσβάλει το πρόσωπο της Θεοτόκου, σατιρίζουν την Ορθόδοξη πίστη μας και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του πιστού λαού, αναφερόμενοι δήθεν στον αιρετικό πάπα, μένουν ατιμώρητα.

Είναι περισσότερο πιθανό να θιχτεί κάποιος καρδινάλιος χωρίς "χιούμορ", παρά να υπάρξει η επιβαλλόμενη αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τρέιλερ ANT1 TV Παρθένα Ζωή | Έρχεται

https://youtu.be/yWd3Qiemt5A

πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...