ΗΠΑ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Ρωσία: Σε εφαρμογή το ΝΑΤΟϊκό σχέδιο «Anaconda» - Σάλπισμα πολέμου από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στη Γεωργία - Αμερικανική ναυτική βάση στην Μ.Θάλασσα και ειδικές δυνάμεις στην Ουκρανία


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

«Φωτιά» παίρνει και πάλι η περιοχή των δυτικών συνόρων της Ρωσίας από την αμερικανική παρέμβαση η οποία έχει στόχο να «στραγγαλίσει» την Μόσχα. Εντονα πρβληματισμένος ο Β.Πούτιν δεν βλέπει άλλο τρόπο αντίδρασης. Η Μόσχα όπως δείχνουν τα φαινόμενα, αργά η γρήγορα θα αντιδράσει δυναμικά.

Πρόκειται για το περιβόητο αμερικανικό σχέδιο «Anaconda» , την αποστολή του οποίου «ερμηνεύει » στην ουσία το όνομα του, σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ.

Αμερικανική ναυτική βάση στην Ουκρανία, αντιαρματικά όπλα, και προκλήσεις έχει το μενού της Ουάσιγκτον για την Μόσχα από την Α.Ουκρανία έως την Υπερδνειστερία.  

Τα βίντεο στο τέλος του κειμένου δείχνουν:

Aμερικανικά UH-60 Blackhawks μεταφέρθηκαν στην Ρουμανία, στη Γεωργία μετέβη ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μ.Πένς, μαζί με εκατοντάδες αμερικανούς στρατιώτες στο Tbilisi.

Ουκρανοί στρατιώτες εκπαιδεύονται κάτω από τις οδηγίες Αμερικανών-Καναδών-Βρετανών.

Πεντάγωνο και Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν αναπτύξει ένα σχέδιο για την παροχή Ουκρανία αντιαρματικών  πυραύλων  και άλλων οπλικών συστημάτων , κάτω από την ανοχή του  Λευκού Οίκου.

Πριν από αυτό, το Πεντάγωνο δήλωσε ότι έγινε δεκτή η κύρια απόφαση για την προμήθεια των αποκαλούμενων θανατηφόρων όπλων στην Ουκρανία.

Το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών ανακοίνωσε  ότι οι ΗΠΑ θέλουν  κλιμάκωση της σύγκρουσης στην ανατολική Ουκρανία, ενώ στο ίδιο πνεύμα, εκφράστηκε και ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ, λέγοντας ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν μόνο στην ανάπτυξη της έντασης στην περιοχή.

 Νωρίτερα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια μικρών όπλων από την  Βουλγαρία, τα οποία παράγονται  υπό τον έλεγχο των Αμερικανών.

Μεγάλη στρατιωτική κινητικότητα υπάρχει  και στην περιοχή του Ντονένσκ όπου Ρωσόφωνες δυνάμεις λαμβάνουν  μέρος σε κοινά γυμνάσια με το 8ο σώμα του Ρωσικού στρατού. Μιλάμε για κινήσεις που δείχνουν το τι μέλει γενέσθαι στην περιοχή.

Στην  Μολδαβία, η κυβέρνηση ενάντια στις επιθυμίες  του  προέδρου της χώρας έδωσε εντολή για την μη ικανοποίηση των αιτημάτων  των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην Υπερδνειστερία!

Την ίδια στιγμή  οι  παραδόσεις όπλων συνεχίζονται από τους Αμερικανούς στην Ουκρανία, ενώ  εκπαιδεύουν και τις ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας.

Από τις 25 Ιουλίου όμως  στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας άρχισε ανοιχτά την κατασκευή του θαλάσσιου κέντρου επιχειρήσεων στο οποίο «στεγάζεται» γραφείο του ΝΑΤΟ .

Το κέντρο αυτό θαλάσσιων επιχειρήσεων θα διαχειρίζεται θαλάσσιες, αεροπορικές και παράκτιες δυνάμεις και πολεμικά πλοία επιφανείας , καθώς και τις Ειδικές Δυνάμεις Επιχειρήσεων.

Η δύναμη που εδρεύει εκεί έχει  εντολή να αναπτύξει σχέδιο για στρατιωτικές  επιχειρήσεις , με υλοποίηση διοίκησης και ελέγχου, και logistics.

"Ειδικοί  παρακολουθούν τα γεγονότα στην Μαύρη Θάλασσα και έχουν ετοιμότητα δράσης εντός 48 ωρών. Με τη σειρά του, το σχέδιο πλήρης κινητοποίησης  στρατευμάτων δράσης αναπτύσεται μέσα σε 96 ώρες», αναφέρει ο ουκρανικός τύπος.

 Επισήμως, το κτίριο του «Κέντρου» δημιουργήθηκε για την εκτέλεση  κοινών  στρατιωτικών  ασκήσεων του ΝΑΤΟ και της Ουκρανίας, ωστόσο, μετά από τέτοιες ασκήσεις στη Βουλγαρία  παρόμοιο «Κέντρο» έχει ριζώσει και συνεχίζει να λειτουργεί. Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες του εργοταξίου του αμερικανικού κέντρου διοίκησης.

Κακά τα ψέματα,  το κέντρο διοίκησης του ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του ρωσικού στόλου στην Κριμαία, είναι αρκετό για να δούμε ένα χάρτη.

Ταυτόχρονα, άλλο  Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης για την Εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων θα δημιουργηθεί στην περιοχή του Κιέβου με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών. αυτό δήλωσε ο διοικητής της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας A. Allerov.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την ετοιμότητά τους να παράσχουν στην Ουκρανία ειδικό  εξοπλισμό που απαιτείται .

Όλα δείχνουν ότι  το νέο περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου Τραμπ ( πρόκειται για τους τύπους με τα μαύρα κουστούμια που ανέφερε ο Πούτιν) , και ο στρατηγός  McMaster, εφαρμόζουν το «σχέδιο  Anaconda» και η χρήση της Ουκρανίας στο σχέδιο αυτό είναι ουσιώδης  με τη Ρωσία.

Η κατάληξη όλων αυτών των κινήσεων θα είναι η ίδια όμως με αυτή που είχε η Σπάρτη στο πελοποννησιακό πόλεμο όταν περικυκλώθηκε από την Αθήνα,  με τα αθηναϊκά πλοία να φτάνουν στα Κύθηρα.

https://www.youtube.com/watch?v=LbFygVEylQw&t=1shttps://www.youtube.com/watch?v=1CYXv8U9PSIhttps://twitter.com/Eire_QC/status/892138059675955200

https://twitter.com/Eire_QC/status/892858491987259393

https://twitter.com/Eire_QC/status/890697826308632576

https://twitter.com/Eire_QC/status/889972678890860544

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ