Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν... «βομβαρδίζει» τις ΗΠΑ και το Καπιτώλιο (εικόνες)

Μία σειρά προπαγανδιστικές αφίσες που δείχνουν τη Βόρεια Κορέα να βομβαρδίζει της ΗΠΑ ως «απάντηση» στις πρόσφατες κυρώσεις του ΟΗΕ προς το απομονωμένο κράτος, έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA.

Στη μία από τις αφίσες ένας πύραυλος κάτω από μία βορειοκορεατική σημαία στοχεύει το Καπιτώλιο και αναφέρει: «Η απάντησή μας»

Μία άλλη απεικονίζει ένα άρμα μάχης οροφή του και γράφει: Κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας

Η τρίτη από τις σειρά αυτή την αφισών αναφέρει ότι τώρα οι ΗΠΑ βρίσκονται στην εμβέλεια των βορειοκορεατικών πυραύλων, με δεκάδες βόμβες να εκτοξεύονται πάνω σε φλεγόμενο έναν χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η νέα προπαγάνδα της Πιονγκγιάνγκ έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων κορυφαίου Αμερικανού στρατιωτικού, ο οποίος τόνισε ότι οι απειλές της Βόρειας Κορέας είναι τρομακτικές, αλλά είναι «αδύνατο οι ΗΠΑ να αφήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να αναπτύξει πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στην αμερικανική επικράτεια.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...