Κόσμος

Νέος σαουδαραβικός βομβαρδισμός στην Υεμένη με πάνω από 41 νεκρούς (βίντεο)


Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε ένα ξενοδοχείο βορείως της πρωτεύουσας της Υεμένης Σαναά, σύμφωνα με το ένοπλο κίνημα των Χούτι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera μετέδωσε ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από την επίθεση στην περιοχή Αράμπ.

Εκπρόσωπος της υπό τη Σαουδική Αραβία συμμαχίας, η οποία μάχεται κατά των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι στην Υεμένη, δεν ήταν διαθέσιμος να σχολιάσει, ενώ το Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ανεξάρτητα τις πληροφορίες.

Οι Χούτι, οι οποίοι ελέγχουν τη Σαναά και τη βόρεια Υεμένη, μάχονται κατά της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης, η οποία υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία και τους συμμάχους της στον εμφύλιο που μαίνεται στη χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...