Κοινωνία

Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο – Πολυτραυματίας ένας 18χρονος (εικόνες)

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (20.08.20147) τα ξημερώματα στις 05:20 στην Εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης στο ύψος της Επισκοπής στην Κρήτη. Από το σοβαρό τροχαίο τραυματίστηκαν δυο άνθρωποι, εκ των οποίων ο ένας είναι 18 χρονών.

Πιο συγκεκριμένα, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός οχήματος να εγκλωβιστεί μέσα στο σχεδόν διαλυμένο αμάξι του. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό του.

Η επιχείρηση για τη διάσωση των δύο ανθρώπων ολοκληρώθηκε περίπου στις 7 το πρωί.

Τα άτομα παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τραυματισμένα για την μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνά το ανακριτικό της τροχαίας.

Πολυτραυματίας ένας 18χρονος

Ένας 18χρονος τραυματίστηκε από το σφοδρό τροχαίο στην Κρήτη. Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μοιρών και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολυτραυματίας ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: flashnews.gr και cretapost.gr

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...