Η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη «σφάζει με το γάντι» τον άθεο Βούτση για την επίθεση στην Ορθοδοξία

Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2017, 3:54 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 13, 2017 στις 12:20 πμ

Με μία άκρως καυστική ανάρτηση σχολίασε η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη την επίθεση του προέδρου της ελληνικής Βουλής, Νίκου Βούτση, στα όσια και στα ιερά του έθνους μας. Ο κ. Βούτσης την περασμένη εβδομάδα καταφέρθηκε εναντίον της επίσημης θρησκείας του ελληνικού κράτους ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Ποτέ στο παρελθόν πρόεδρος της Βουλής δεν είχε τοποθετηθεί ανάλογα.

Η πετυχημένη ηθοποιός σχολίασε την πρωτοφανή δήλωση του κ. Βούτση με μία ανάρτηση στο facebook.

«Θα συνιστούσα σε κάποιους να μην δουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Θα απελπιστούν. Οι πιο πολλοί δρομείς, πριν τρέξουν, κάνουν την προσευχή τους, το σταυρό τους, υψώνουν τα χέρια προς τον ουρανό. Μετά τον αγώνα, ξανακάνουν τον σταυρό τους και κάποιοι μάλιστα γονατίζουν με το βλέμμα και τα χέρια προς τον ουρανό σαν ευχαριστία. Το εκνευριστικό είναι πως νικάνε κιόλας. Παίρνουν και χρυσό κύριε Βούτση. Μα πως σας ξέφυγαν» σχολίασε στο facebook η κυρία Μποτέλη.

Δείτε την ανάρτηση:

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  φοβερή ηθοποιός!

 • Niro

  Μπράβο της…..

 • O AΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ

  Kαί ωραία γυναίκα. Μην τα ξεχνάμε αυτά.

 • Σουταχώνω

  Γι’αυτό τώρα δαγκωτό ΧΑ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο….διαφωνεί κανείς;;

 • Spyros Spyropoulos

  Ευγε στην συμπαθεστατη ηθοποιο,συζυγο του πρωην Δημαρχου Δραμας και βουλευτη της ΝΔ Μαργαριτη!

 • lliben

  «To βουτσί του ταβερνιάρη και το μπουγαδοκόφινο της μαμάς του Βούτση».

 • /Νώντας/

  οι πολιτικοί να ασχολούνται με την πολιτική και να μην ανακατεύονται σε ξένα χωράφια…

  ο Θεός δεν εμπίπτει (ευτυχώς) στην αρμοδιότητά τους…

  αυτοί όμως και πάλι νομίζουν ότι μπορούν να εκφέρουν γνώμη και σε αυτό το θέμα και μας λένε ότι είναι κακό να πιστεύεις και ότι δεν υπάρχει ο Χριστός.

  ο Κύριος έχει εξουσία σε όλα και προπαντώς στις άθλιες ζωές μας… μην το ξεχνάτε αυτό κύριοι, αφήστε τον κοσμάκη να πιστεύει όπου του αρέσει και ακολουθείστε τον Λόγο του Θεού..

  ακόμη και να μην υπάρχει, θα γίνετε τουλάχιστον καλύτεροι άνθρωποι!

  • alex

   Είναι καιροί που ο Θεός θα φαίνεται ότι απουσιάζει και πολλοί θα σκανδαλισθούν !!! Παρ’ όλα αυτά Υπάρχει !!! και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει περί τούτου . Κανείς δεν πρέπει να πέσει θύμα της προπαγάνδας των Θεομάχων .σατανιστών ανεξαρτήτως του προσωπείου που χρησιμοποιούν για να κρύβονται και να προπαγανδίζουν ακατάσχετα εναντίον του Ιησού Χριστού και της Χριστιανοσύνης .
   Η ανθρωπότητα ήδη έχει γνωρίσει τον Κύριο και περιμένει την Επανεμφάνιση Του την Δευτέρα Του , Παρουσία .
   Κάποιος , ο Αντίχριστος πριν την Έλευση του Κυρίου , θα παρουσιαστεί σαν Ιησούς Χριστός , αλλά δεν !!! θα είναι .
   Ας είμαστε έτοιμοι ο καιρός γαρ εγγύς . Ας μην καταπιούμε και αυτήν την φόλα , γιατί είμαστε γνώστες του τι θα συμβεί και ότι έρχεται ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου για να πλανήσει όλα τα έθνη και όχι μόνο . Για να καταστρέψει την ανθρωπότητα με την βοήθεια των οπαδών του.
   Δυστυχώς οι ζωές μας έγιναν άθλιες λόγω του ότι λίγο έως πολύ όλοι πορωθήκαμε με το χρήμα και τις πρόσκαιρες υλικές και σαρκικές απολαύσεις . Τελικά οι περισσότεροι ούτε το χρήμα πήραμε ούτε τις απολαύσεις είχαμε , τουλάχιστον στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε , και για να εξασφαλίσουμε δε, την απόλυτη δυστυχία μας πουλήσαμε και την ψυχή μας στον διάβολο .
   Ας επανορθώσουν όσοι έχουν ακόμη περιθώρια , γιατί σιγά σιγά τα περιθώρια μας , στενεύουν . Αυτήν την ζωή κάποιοι μας της στέρησαν Εσκεμμένα πάντα !!! Ας μην γίνουν οι πονηροί , η αιτία να χάσουμε και την Αιώνια Ζωή και την σωτηρία της ψυχής μας .

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  ΑΞΙΑ!!!! ΕΥΓΕ!!!

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Δυστυχώς για τους παραπλανημένους οι χαζοί Έλληνες μας τελείωσαν. Όλοι πλέον βλέπουν την αλήθεια κατάματα είτε τους αρέσει είτε όχι. Μπράβο στην τολμηρή Ελληνίδα που με την καυστικότητά της καταδεικνύει την ανικανότητα αποπροσανατολισμού που επιδεικνύουν όσοι ηθελημένα προσπάθησαν να οδηγήσουν τους Έλληνες στην αλλοτρίωση

 • Γέρος του Μοριά

  Tο διαφημίζετε ότι η ηλιθιότητα είναι προνόμιο σας αλλά δεν περίμενα να είστε τόσο ηλίθιοι.
  Πάρε τα μπουγαλάκια σου και τράβα σε καμιά Βενεζουέλα ή Κούβα, μπορεί όμως να πετύχετε και στην Β.Κορέα.

 • alex

  Επάνω σε μία λάθος υπόθεση έχτισες ολόκληρο οικοδόμημα !!! Το Πατρίς , Θρησκεία , Οικογένεια , δεν είναι κάποιο εφεύρημα των Συνταγματαρχών , αλλά είναι ένα από τα Ιδεώδη των Ελλήνων από την αρχαιότητα . Oι αρχαίοι ημών πρόγονοι υπέρ βωμών και εστιών , πολεμούσαν . Για όνομα … μην βγάλουμε σκάρτους και τους αρχαίους ημών προγόνους !!! Και εάν το ΙΚΑ είναι καθαρά δημιούργημα του Μεταξά , θα πρέπει να το καταργήσουμε το ΙΚΑ για να πολεμήσουμε τον φασισμό :-) για να μην θίγονται οι » Δημοκρατικοί » πολίτες που επιθυμούν την διάλυση του Κράτους μας και την Υποδούλωση των Ελλήνων σε ξένους λαούς ??? Ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση βαδίζουν , και προσπαθούν να μας πουλήσουν εκδούλευση ότι το κάνουν για το καλό μας . Και μιλάω αυτούς που πολέμησαν εναντίον του Κατακτητή αλλά περισσότερο εναντίον του Έλληνα ,στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο , γιατί επιθυμούσαν προφανώς έναν πιο σέξυ κατακτητή σαν τον κατακαημένο , και μίσησαν την Ελλάδα πιο πολύ και από τον κατακτητή Γερμανό κατακτητή ??? Για να φτιάξει τέλος οποιοσδήποτε κύριος , μία Ελλάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των φίλων του και όχι των Ελλήνων , πρέπει να έχει την συναίνεση του λαού . Οι Έλληνες επιθυμούμε μία Ελλάδα Ελληνική και όχι μία Ελλάδα Ευρωπαϊκή ( αλήθεια από που και ως που Ευρωπαϊκή ??? Σαφώς και δεν είναι Ευρωπαϊκή . Αυτοί που ισχυρίζονται τέτοια πράγματα παλεύουν για την Εξαφάνιση και την Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης και φυσικά και του δικού μας λαού . Θα το είχες θέσει σωστά εάν ανέφερες για Ευρώπη Ισλαμική !!! και να μας πεις ότι πρέπει να την εγκαταλείψουν οι πραγματικοί Ευρωπαίοι αφού ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα !!! ) καθώς και την διατήρηση των Εθνικών Κρατών της Δύσης αφού υπήρξαν τα πρότυπα και δημιούργησαν πέραν από ανθρώπινες κοινωνίες και πολιτισμό !!! Οι άλλοι δημιούργησαν Ολοκληρωτικά Καθεστώτα που ενώ ισχυριζόντουσαν ότι είναι λαϊκά ήταν καθαρά ολιγαρχίες . Αυτά τα αίσχη κάποιοι προσπαθούν να επαναλάβουν σήμερα κάποιοι και να γενοκτονήσουν τους Έλληνες αλλά και όλη την Δύση , για να μπορέσουν να κυβερνήσουν απολυταρχικά .