Κόσμος

Όταν ο Γιούνκερ μπέρδεψε τη Μέρκελ με τη... γυναίκα του (βίντεο)


Το γνωστό και ιδιαίτερο χιούμορ του επέδειξε για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και τον Επίτροπο Ενέργειας Μάρος Σέφκοβιτς, στις Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια μιας, μάλλον βαρετής, παρουσίασης εκ μέρους του Πρόεδρου Γιούνκερ αναφορικά για την ποσόστωση των μεταναστών στην Ε.Ε. , μια διαδικασία την οποία η Σλοβακία, μαζί με την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία προσπαθούν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο, χτύπησε το τηλέφωνο του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ.

Για να μην διακόψει τη συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέρριψε την κλήση προσπαθώντας να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «είναι η γυναίκα μου». Με μια προσεκτικότερη ματιά στην αναπάντητη κλήση, ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ συνειδητοποίησε ότι δεν τον είχε καλέσει τελικά η σύζυγός του, αλλά η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, κάτι το οποίο προκάλεσε το γέλιο σε επισήμους και δημοσιογράφους.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5.10.
http://ec.europa.eu/avservices/play.cfm?ref=I142241&videolang=INT&devurl=http://ec.europa.eu/avservices/video/player/config.cfm

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ