Πολιτική

Τα συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια του Τούρκου τουρίστα που πέθανε στην Κω


Την Κυριακή στη 13.00 θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στο Μπόντρουμ και από εκεί στη Σμύρνη, όπου ήταν και ο τόπος της μόνιμης κατοικίας του, η σορός του άτυχου 39χρονου Σινάν Κούρτογλου που έχασε τη ζωή του στο μπαρ White Corner στα Εξάρχεια της παλιάς πόλης της Κω, κατά τον φονικό σεισμό των 6.6 Ρίχτερ, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η σορός του 39χρονου θα μεταφερθεί με πλοιάριο της γραμμής στα τουρκικά παράλια, ενώ από σήμερα νωρίς το πρωί, στο λιμάνι της Κω έφτασαν καταβεβλημένοι οι συγγενείς του συνοδεία ιμάμη, μεταξύ των οποίων ο πατέρας, η μητέρα, ο μικρότερος αδερφός του.

Για τον θάνατο του 39χρονου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του και ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του Twitter αναφέροντας:

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σινάν Κούρτογλου, του νέου που έχασε άδικα τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κω. Μοιραζόμαστε τις χαρές & τις λύπες. Ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η φιλία των λαών μας στις δύσκολες στιγμές, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...