Εθνικά θέματα

Στην 1η ΤΑΞΑΣ ο Π. Καμμένος - Τι ανακοίνωσε για την «αναβάθμιση» της Αεροπορίας Στρατού!

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση & νέων Πτητικών Μέσων τα οποία θα ενισχύσουν τα μέγιστα  την Αεροπορία Στρατού  κατά το 2018 και θα την αναβαθμίσουν βρίσκεται το ΥΠΕΘΑ με τις ΗΠΑ

Αυτό διαβεβαίωσε  στην 1Η ΤΑΞΑΣ ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος , που παρέστη στις εκδηλώσεις της 1ης ΤΑΞΑΣ για τον εορτασμό του Προφήτου Ηλιού  Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού που πραγματοποιήθηκαν με τις  δέουσες Τιμές

Ο Καμμένος  ενημέρωσε ότι και οι δυο εξαγγελίες που είχε κάνει πέρυσι  στις αντίστοιχες εκδηλώσεις στο Στεφανοβίκειο για τη δημιουργία διακλαδικής σχολής ελικοπτέρων και τη δυνατότητα η επισκευαστική βάση να πάρει επάνω της τη συντήρηση του συνόλου των μέσων της Αεροπορίας Στρατού προχωρούν.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας καθημερινώς σε καιρό ειρήνης ασκούνται σε συνθήκες πολέμου. Σήμερα από τη γιορτή μας λείπουν  ήρωες που έπεσαν εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής σε δύσκολες συνθήκες, σε πραγματικά πολεμικές συνθήκες. Θα αποδώσουμε λοιπόν φόρο τιμής σε αυτούς τους ήρωες» είπε αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος θύμισε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν καθημερινώς επί είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο να μάχονται για την εθνική κυριαρχία και την εθνική μας ακεραιότητα.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος δήλωσε  οτι νέα Πτητικά Μέσα θα ενταχθούν το επόμενο διάστημα απο τα Αποθέματα του Αμερικάνικου Στρατού !

«Αυτό θα δώσει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και περισσότερα φτερά στην Αεροπορία Στρατού προκειμένου να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην εθνική αποστολή» εξήγησε.

Προφανώς ο ΥΕΘΑ αναφέρεται στην απόκτηση των Ελικοπτέρων 70 «OH-58D Kiowa απο τα Αποθέματα του Αμερικάνικου Στρατού!

Ειδικά για τη διακλαδική σχολή ελικοπτέρων, είπε ότι η βασική εκπαίδευση των ελικοπτέρων που θα γίνεται για όλα τα Σώματα και για την Αεροπορία και για το Στρατό και για το Ναυτικό θα γίνεται εδώ σε ένα διακλαδικό κέντρο εκπαίδευσης.

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...