Απόψεις

Σε απλή Γαλλική στον Νάσο Θεοδωρίδη Βολευτή του Σύριζα για την Νουβέλα του περί της Καταγωγής των Ποντίων

Αν και δεν σου χρειάζεται καμία μα καμία απάντηση σε ότι ανιστόρητο ξεστόμισε η τουρκολάγνικη γλώσσα σου, και όχι μόνο (SLANG,Scoulipier ), σε ότι αφορά του Ποντίους και την καταγωγή τους. Πάντως αυτή η νεοταξίστικη Ιστορία σου αφορά τον  δικό  σου Νεοταξίστικo προβληματισμό. Από κάτι Εφιάλτες σαν και εσένα έπεσαν τα ''Τείχη'' των Θερμοπυλών και σίγουρα η Κερκόπορτα που πάντα εκ των έσω άνοιγε, για να ρθει ο σπόρος Βαρβάρων, για να σκοτώσει αυτό που έγινε στο Παγκόσμιο στερέωμα, Ως Πρότυπο της Ανδρείας, της Ελευθερίας του Φιλότιμου, ως Φωταυγής Φάρος της Φιλοπατρίας, με παράδειγμα και το Μεσολόγγι και εσύ, όντας η μοναδική εξαίρεση, από το απόλυτο σύνολο της αμιγούς Ελληνικής Φυλής και των Ποντίων, Τουρκόσπορε, αμφισβητείς τι;

Το προφανές . Απλά κάνεις ότι σου λέει ο ΄΄Μεγάλος Αδερφός΄΄ και δη ο Σόρρος ή κάποιος άλλος τραπεζίτης ο οποίος σου χρηματοδοτεί το επαίσχυντο, και έχοντας εσύ Αλλοιωμένη – Σάπια συνείδησή, προβάρεις τούτο το κάλπικο δημοσίευμα. Είσαι ένα ανάλγητο υποκείμενο, ένας πλανεμένος, που στο συμφέρον του το προσωπικό δεν βάζει τίποτε πιο πάνω από την καλοπέραση. Οι αξίες δεν έχουν καμιά υπόσταση για σένα(ως Πλανεμένο υποκείμενο).

Παρά στα κελεύσματα του Μεγάλου αφεντικού λες ένα μικρό YES και σου αρέσει να σκύβεις το κεφάλι ως δουλικό γιατί είσαι ‘μικρούλης’ και πεινασμένος. Κάτι τέτοιοι υπάρχουν για να μου τονώσουν το Ελληνοποντιακό μου φρόνιμα. Απλά είσαι ένας ανόητος που θέλει λίγα αργύρια στην άδεια του Πεινασμένη τσέπη.

Να ξέρεις ότι απλά πεινάς και αυτή σου η πείνα για το προσωπικό σου όφελος δεν θα σε πάει μακριά(Δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι). Μπορεί και ζεις ως πλανεμένος μέσα στις βουϊνιές της ιστορίας που πλάθεις. Μα ζεις τον ‘’εφιάλτη’’ κάποιου άλλου, που αυτός παρότι εχάθη, θέλει απλά να πάρει και μερικά πεινασμένα Όρνεα να πάνε μαζί του στον όλεθρο, Πλανεμένε.

Υ.Γ Ο Καραπόντιος Έλλην Χαράλαμπος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ