Κόσμος

Οι οπαδοί του Ερντογάν σφάζουν ανενόχλητοι στο Αμβούργο: Ενας νεκρός, αρκετοί τραυματίες


Τρόμος στο Αμβούργο! Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πολλοί τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι, μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Edeka, στην περιοχή Barmbek.

Σύμφωνα με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η αστυνομία του Αμβούργου, οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο, ενώ επισημαίνεται ότι προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα του δράστη.

Ο δράστης, σύμφωνα με την εφημερίδα bild είναι μουσουλμάνος και πριν επιτεθεί φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έδρασε μόνος. 

"Δεν διαθέτουμε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα (του δράστη) ή τον αριθμό των τραυματιών", σημειώνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, ο δράστης είχε καταφέρει απανωτά χτυπήματα στον άνθρωπο που τελικά υπέκυψε: Οι αστυνομικοί που έφθασαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο σημείο προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο άνθρωπος εξέπνευσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη - Δείτε τις πρώτες εικόνες

https://twitter.com/MarcoZitzow/status/890938497770692610

https://twitter.com/Krakan_G/status/890935682012774402

https://twitter.com/BreakingNGlobal/status/890944601422524416

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...