Αρχείο

Μοναδικό βίντεο: Αγέλη βουβαλιών σώζει το «φίλο» της από λιοντάρια


Ένα απίστευτο βίντεο ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που δύο λιοντάρια επιτίθενται σ' ένα βουβάλι, ενώ λίγο μετά το μετανιώνουν και φεύγουν κακήν - κακώς, καθώς μία αγέλη βουβαλιών καταφθάνει προκειμένου να προστατεύσει το «φίλο» της.

Τα λιοντάρια, βλέποντας το θήραμα τους, μόνο του και απροστάτευτο, αδιαμφισβήτητα, σκέφτηκαν ότι θα είχαν ένα εύκολο δείπνο- χωρίς όμως να μπορέσουν να διανοηθούν αυτό που θα ακολουθούσε.

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ότι τα πεινασμένα λιοντάρια ορμάνε στο ανυποψίαστο ζώο, ενώ το ίδιο κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να αμυνθεί.

Για μία στιγμή, μάλιστα, φαίνεται ότι το βουβάλι τα καταφέρνει, αλλά λίγο αργότερα το ένα από τα δύο λιοντάρια ορμάει πισώπλατα και καταφέρνει να ρίξει το βουβάλι στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή όμως και ενώ το ανυπεράσπιστο βουβάλι ουρλιάζει από φόβο, καταφθάνει μία αγέλη από βουβάλια, η οποία καταφέρνει να απομακρύνει τα λιοντάρια με επιτυχία και να... σώσει τον αγαπημένο της «φίλο».

Οι απίστευτες αυτές σκηνές απαθανατίστηκαν από την κάμερα ενός φοιτητή, του Oliver Lane, στο Umlani Bushcamp σ' ένα ιδιωτικό φυσικό πάρκο, στην επαρχία Limpopo της Νότιας Αφρικής.

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1499617.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...