Πολιτική

Κατσίκης: Θα πρέπει να εξετάσουμε τι το μεμπτό διεμήφθη μεταξύ του ισοβίτη και του Καμμένου (βίντεο)

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης σε εκπομπή του Blue Sky άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διερευνηθεί η συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη, Μάκη Γιαννουσάκη.

«Είναι ή δεν ανθρώπινο δικαίωμα ενός ισοβίτη να θέλει να επικοινωνήσει με έναν πολιτικό; Εάν δεν είναι να μου το πείτε. Ποιος του το απαγορεύει; Εάν συμφωνήσουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα ενός ισοβίτη να επικοινωνεί με έναν πολιτικό , από εκεί και πέρα σε δεύτερη φάση θα πρέπει να εξετάσουμε τι το μεμπτό διεμήφθη μεταξύ του ισοβίτη και του πολιτικού», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
«Ξέρετε τι το μεμπτό διεμήφθη;», συμπλήρωσε ο κ. Κατσίκης.

Δείτε το βίντεο από 34.17 έως 34.34

https://youtu.be/fA99CK-iJgk

Η δήλωση του κ. Κατσίκη έδωσε αφορμή για σενάρια διαφοροποίησης του, κάτι που όμως ο ίδιος ο βουλευτής διέψευσε κατηγορηματικώς με δήλωση του, οπότε έκανε διευκρινιστική δήλωση.

Κάνοντας λόγο για ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις, ο κ. Κατσίκης σημειώνει σε ανακοίνωσή του:

«Οι γνωστοί συκοφάντες χρειάστηκαν πέντε ημέρες για να σκεφθούν όλα αυτά τα ψέματα και να βάλουν τη γνωστή «μονταζιέρα» να δουλέψει. Μια εκπομπή που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη τη… θυμήθηκαν σήμερα Δευτέρα. Ντροπή τους. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει το βίντεο της εκπομπής, στο σύνολό της, το οποίο και παραθέτουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...