Ένοπλες Συρράξεις

Καρέ καρέ η μαζική εκτέλεση 18 μαχητών του ISIS στη Λιβύη από τον εκλεκτό της Μόσχας - Στεγνό "καθάρισμα"


Σοκάρουν οι εικόνες της μαζικής εκτέλεσης 18 μαχητών του ISIS στη Λιβύη. Οι τζιχαντιστές, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φοράνε πορτοκαλί στολές και είναι καθισμένοι στα γόνατα, δέχονται βροχή από σφαίρες στο κεφάλι. Μπορούμε να πούμε πως η εκδίκηση είναι ένα "πιάτο με πολλές σφαίρες"....

Το ανατριχιαστικό βίντεο έρχεται εν μέσω εντάσεων μεταξύ τζιχαντιστών και δυνάμεων της Λιβύης στη Βεγγάζη μετά τη δήλωση νίκης στην ανατολική πόλη από τον ισχυρό ηγέτη Khalifa Haftar, πρώην στρατιώτη του καθεστώτος του Καντάφι και εκλεκτού της Μόσχας.

Στα ανατριχιαστικά πλάνα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τραβά τη σκανδάλη και ποιος δίνει τις εντολές. Σύμφωνα με το Libyan Express τη σφαγή διέταξε ο Mahmoud Al-Werfalli.

Φαίνεται κάποιος να διαβάζει κάτι και οι στρατιώτες να περπατούν προς το μέρος των στόχων τους και να εξαπολύουν σφαίρες με εντολή του ηγέτη τους.

Οι φερόμενοι ως μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πέφτουν στο έδαφος αλλά οι εκτελεστές τους δεν σταματούν να πυροβολούν. Φεύγουν τελικά σχηματίζοντας κοινό μέτωπο και ετοιμάζονται να εκτελέσουν την επόμενη σειρά κρατουμένων. Ένας από τους μαχητές φαίνεται να πέφτει προς τα μπροστά σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τους εκτελεστές.

Όταν το κατάλαβαν, τον σήκωσαν ξανά στα γόνατα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Η ακολουθία συνεχίστηκε μέχρι να εκτελεστούν και οι 18 τζιχαντιστές.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...