Κοινωνία

Εφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Θανάσης Μπέμπης

Οι οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασαν μια από τιςς εμβληματικές τους μορφές! Ο θρυλικός Θανάσης Μπέμπης “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο θρυλικός Θανάσης Μπέμπης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, με τους “ερυθρόλευκους” να ανακοινώνουν τη δυσάρεστη είδηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του 1950, ο εκλιπών συνέδεσε την καριέρα και το όνομά του με τους "ερυθρόλευκους", με τους οποίους κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και εννέα κύπελλα Ελλάδας, καθώς και ένα Βαλκανικό Κύπελλο.

Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων":

"H Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θρηνεί για την απώλεια του ερυθρόλευκου γίγαντα Θανάση Μπέμπη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή, που συγκλόνιζε πάντα για τη λατρεία του για την ερυθρόλευκη σημαία, έφυγε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, αλλά το ιστορικό του αποτύπωμα θα μένει βαθύ στην Ιστορία του Συλλόγου και στις ψυχές όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...