Κοινωνία

Επρεπε να χάσει 90 κιλά για να καταταγεί στον στρατό - Και τα κατάφερε! (εικόνες)

Το όνειρο του αποφάσισε να ακολουθήσει ο William Guinn Jr., το οποίο είχε από την παιδική του ηλικία, να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό.

Είχε όμως ένα σημαντικό μειονέκτημα, που τον εμπόδιζε σε αυτή του την επιλογή. Ένα χαρακτηριστικό που ταλαιπωρεί αρκετούς Αμερικάνους, ανεξαρτήτως της επαγγελματικής τους επιλογής: Το βάρος.

Ο άνδρας από το Τέξας ήταν υπέρβαρος, καθώς ζύγιζε τουλάχιστον 200 κιλά. Τον Φεβρουάριο του 2016 αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις κακές συνήθειες που είχε υιοθετήσει για χρόνια και να αλλάξει την κατάσταση ώστε να κάνει πράξη το όνειρό του.

Άρχισε γυμναστήριο και ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Κίνητρό του ήταν η επιθυμία του να ενταχθεί στον στρατό και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να χάσει 90 κιλά.

Ο πατέρας 4 παιδιών μέσα σε 14 μήνες κατάφερε μία ολική μεταμόρφωση στο σώμα του. «Κάποια στιγμή μέσα στο 2016 συνειδητοποίησα πως βαρέθηκα να είμαι υπέρβαρος. Κουράστηκα. Ακολούθησα δίαιτα, βασικά απλά άρχισα να τρώω σωστά. Πήγαινα στο γυμναστήριο έξι μέρες τη βδομάδα και κατάφερα να χάσω 90 κιλά». Εν τέλει πριν από μερικές ημέρες ορκίστηκε στον στρατό στο Ντάλας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...