Εθνικά θέματα

Εκλιπαρούμε τη Μόσχα να μην δώσει τους S-400 στη Τουρκία - Μία είναι η λύση: Να τους αγοράσουμε εμείς! (βίντεο)

Εκλιπαρούμε τη Μόσχα να αναθεωρήσει την πολιτική της και να μην πουλήσει τους S-400 στη Τουρκία και μάλιστα κάνουμε και υποδείξεις.

Ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος είπε "οι φίλοι μας, οι ομόδοξοι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν"...

Αλήθεια η παραγωγή ρωσικών καλάσνικοφ στο Αίγιο τι έγινε;

Λίγο μετά την αποκάλυψη του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για τις δηλώσεις Ρ.Τ.Ερντογάν, και αφού φτάσαμε στο παρά 1 πλέον παρακαλάμε τη Ρωσία. Ας τους αγοράσουμε εμείς τότε.

«Οι διαπραγματεύσεις για την αγορά των S400 από τη Ρωσία έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και απευθυνόμενος στις ΗΠΑ διερωτήθηκε γιατί τους προκαλεί ανησυχία.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, επιστρέφοντας από την περιοδεία του στις χώρες του Κόλπου, σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο της Άγκυρας κλήθηκε να σχολιάσει δήλωση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων Τζόζεφ Ντάνφορ ότι αν η Τουρκία αγόραζε τους S400 από τη Ρωσία θα ήταν ανησυχητικό.

“Κάθε χώρα είναι σε θέση να παίρνει μέτρα για τη δική της ασφάλεια. Και θα κάνει βήματα προς εκεί από όπου μπορεί να τα εξασφαλίσει. Εμείς κάναμε αρκετές φορές αυτές τις διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς.

 Δυστυχώς επειδή αυτά δεν μπορούσαμε να τα εξασφαλίσουμε, είτε το θέλαμε είτε όχι κάναμε σχεδιασμούς για τους S400, έγιναν διαπραγματεύσεις και θα κάνουμε βήματα.

Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό γι’ αυτό. Όταν χρησιμοποιούνται διαφορετικά όπλα δεν υπάρχει ανησυχία και όταν χρησιμοποιούνται S400 προκαλεί ανησυχία;

Πώς γίνεται αυτό; Όταν χρησιμοποιούνται Patriot δεν υπάρχει ανησυχία και υπάρχει ανησυχία όταν χρησιμοποιούνται αυτά;”, διερωτήθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Τέλος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Ερντογάν για υπόθαλψη της ισλαμικής τρομοκρατίας, λες και δεν το γνωρίζει Μόσχα και Ουάσινγκτον...

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...