Μέση Ανατολή

Δείτε τις ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις τζιχαντιστών του ISIS - Βάφτηκαν αλλά ξέχασαν... τα μούσια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν μέλη του ISIS  να προσπαθούν να μεταμφιεστούν σαν γυναίκες για να αποφύγουν τη σύλληψη από Ιρακινούς στρατιώτες.

Ένα μέλος συγκεκριμένα φόρεσε make up, μάσκαρα, μωβ σκιά και κραγιόν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έβγαλε και τα φρύδια του. Ξέχασε όμως πως οι γυναίκες δεν κυκλοφορούν με μούσια με αποτέλεσμα να μην πετύχει η μεταμόρφωση.

Τα μέλη του ISIS προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τους Ιρακινούς στρατιώτες μετά την κατάληψη της Μοσούλης και θεώρησαν πως η γυναικεία φύση τους θα μπορέσει να τους οδηγήσει προς την ελευθερία.

Άλλος ένας τζιχαντιστής θεώρησε πως έπρεπε να φορέσει ακόμη και σουτιέν για να πείσει πως είναι γυναίκα ενώ η ξεμαλιασμένη του περούκα τον ''πρόδωσε''.

Οι Ιρακινές δυνάμεις δημοσιοποίησαν φωτογραφικό υλικό των μελών για να δείξουν την απελπισία τους αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Και τα αξεσουάρ όμως φάνηκαν χρήσιμα σε πολλούς καθώς φόρεσαν μακριά ρούχα που θυμίζουν μουσουλμάνες γυναίκες και κρατούσαν μεγάλες χρωματιστές τσάντες.

https://youtu.be/bhdgvTlHNyo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ