Εκκλησία

Σε “Αγία Λαύρα” της “αγίας ανυπακοής” εξελίσσεται το διωκόμενο μοναστήρι στην Εορδαία! Γέρων Σάββας Λαυρεώτης: 19 αγιορείτικα μοναστήρια πρόδωσαν την πίστη μας! “Ιερό μανιφέστο” για το τι πρέπει να κάνουν οι αντιδρώντες-Αποκαλύψεις από τον π. Παϊσιο

Σε πραγματική “Αγία Λαύρα” του κινήματος της “αγίας ανυπακοής” εξελίσσεται η Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής στο Μηλοχώρι Εορδαίας όπου ο ηγούμενος Γέροντας Μεθόδιος και μέλη του συμβουλίου διώκονται από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης.

Πριν από λίγες μέρες με αφορμή την εορτή της Αγίας Παρασκευής, πολλά από τα ζωντανά και ενεργά κύταρρα της “αγίας ανυπακοής” έδωσαν το παρών και είπαν πολλά και σημαντικά!

Ο Γέρων Σάββας Λαυρεώτης τόνισε πως 19 αγιορείτικα μοναστήρια πρόδωσαν την πίστη μας. “Ο διωγμός είναι σκληρός αλλά έχουμε μεγάλη χαρά μέσα μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ομολογήσουμε τον Χριστό” τόνισε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε πως δεν πρέπει να μνημονεύουμε πλέον τους αιρετικούς Επισκόπους.

https://www.youtube.com/watch?v=3UCfQXhoWRo

Ο Γέροντας Μάξιμος Καραβάς έκανε πολύ όμορφη παρομοίωση: “Όσοι ερωτεύτηκαν ξέρουν πως είναι όταν σε απωθεί το έτερον σου ήμισυ. Σε αυτήν την περίπτωση η κόλαση είναι να απωθείται κανείς από τον Θεό”, ενώ ακολούθησε συζήτηση για θέματα πίστεως και ομολογίας.

https://www.youtube.com/watch?v=eenKuQYz8u4

έλος σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο π. Παϊσιος Παπαδόπουλος ενώ χαρακτήρισε όσους δεν αντιδρούν “συστηματική Εκκλησία ή εκκλησία του συστήματος”

https://www.youtube.com/watch?v=pHjl9T6jo2Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ