Κόσμος

Aπίστευτο περιστατικό στην Τουρκία: Τούρκος ισλαμιστής ξυλοκοπεί φοιτήτρια


Βίντεο δείχνει στιγμιαία επίθεση σε φοιτήτρια  που «φοράει σορτς κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού» στην Κωνσταντινούπολη από Τούρκο νεαρό φανατικό ισλαμιστή.

Πρόκειται σαφώς για ισλαμική χούντα που εγκαθιδρύθηκε στην Τουρκία εδώ και μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα γυναίκες και κοπέλες που ντύνονται φυσιολογικά στην υπόλοιπη Ευρώπη στην Τουρκία να δέχονται επίθεση ως " άσεμνα ντυμένες" .

Στις 14 Ιουνίου, η  πανεπιστημιακή  φοιτήτρια  Melisa Sağlam δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος έχει αναγνωριστεί μόνο ως Ercan K. καθώς βρισκόταν σε ένα μίνι λεωφορείο στην περιοχή Pendik της Κωνσταντινούπολης.

Ο ύποπτος φέρεται να την ρώτησε: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι  με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού;» πριν τη χτυπήσει. Μετά την πτώση της Σαγλάμ στο λεωφορείο ο επιτιθέμενος συνέχισε την διαδρομή του .

Μετά το περιστατικό, η Sağlam υπέβαλε καταγγελία εναντίον του επιτιθέμενου, ο οποίος συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα, στις 17 Ιουνίου.

Ωστόσο, αφού έδωσε την κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα, ο Ercan K. Αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή έρευνας την ίδια ημέρα ( κοινώς η υπόθεση θα πάει στο αρχείο).

Αυτή είναι η σημερινή τουρκική νεολαία γαλουχημένη με τα ισλαμικά ιδεώδη του Ερντογάν και σίγουρα θα έχουμε και άλλα τέτοια παρόμοια περιστατικά .

Οι νέοι αυτοί όπως και οι υπόλοιποι Τούρκοι μάλιστα θέλουν να εισέλθουν στην ΕΕ και θέλουν να τους βοηθήσουν οι Έλληνες κιόλας να το κάνουν.

 

http://www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=40496744&resizable=1&autostart=true

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ