Αρχείο

Συγκλονιστικό βίντεο από το κόκπιτ βομβαρδιστικού Β-1 - Ρώσος πιλότος στον Αμερικανό: "Θα σε γ@@@@ω" - Ανοιξε δεύτερο θέατρο πολέμου στον πλανήτη (εικόνες, βίντεο)


"Φωτιά" έχει πάρει η Βαλτική μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ δείχνοντας ότι όλα τα θέατρα επιχειρήσεων των Υπερδυνάμεων στον πλανήτη είναι αλληλοεξαρτώμενα,  ανεβάζοντας το θερμόμετρο κατακόρυφα. 

Χαρακτηριστική είναι η κεντρική φωτογραφία του άρθρου που τραβήχτηκε κατά την αναχαίτιση ενός αμερικανικού βομβαρδιστικού Β-1 από SU-27 με τον πιλότο του ρωσικού μαχητικού να κάνει το γνωστό .... "δάχτυλο" στον αμερικανό συνάδελφο του προκειμένου αυτός να αποχωρήσει ήρεμα αλλιώς o R-27 ήταν έτοιμος για πυροδότηση...

Ένα ρωσικό αεροσκάφος Su-30SM πλησίασε πάρα πολύ κοντά  ένα αμερικανικό αεροσκάφος αναγνώρισης κατά τη διάρκεια πτήσης του στη Βαλτική Θάλασσα χθες ,  ανέφερε το αμερικανικό δίκτυο  Fox News.

Δείτε εδώ την πολεμική εικόνα από τη Βαλτική. Γερμανικά, αμερικανικά και πολωνικά αεροσκάφη σε σχηματισμό μάχης.
https://twitter.com/Eire_QC/status/873292286091776004

Το ρωσικό αεροσκάφος ήταν οπλισμένο, ήρθε σε απόσταση 1,5 μ  από το αμερικανικό  αεροσκάφος , ανακοίνωσε το Fox News.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάττις δήλωσε ότι την περασμένη εβδομάδα  «ο ΑΓΕΕΔ  των ΗΠΑ, στρaτηγός Γιόζεφ Ντάνφορντ, διεξήγαγε συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογό του Γκεόργκι Γκερασιμόφ για να διασφαλίσει ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των δύο χωρών στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας θα είναι ασφαλείς , κάτι που δεν βλέπουμε» .

Στις 6 Ιουνίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι ένα μαχητικό Su-27 πέταξε στις χώρες της  Βαλτικές  για να παρακολουθήσει και  συνοδεύσει ένα αμερικανικό στρατηγικό βομβαρδισμό B-52 που πλησίασε στα ρωσικά σύνορα.

Αργότερα ένα ρωσικό Su-27 του ρωσικού Ναυτικού που είχε απογειωθεί από το Καλίνινγκραντ είχε έρθει σε απόσταση λίγων μέτρων από αμερικανικό B-1B.

Τα ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν δύο  αμερικανικά αεροσκάφη ηλεκτρονικής αναγνώρισης.

Συνολικά όπως ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ αεροσκάφη της συμμαχίας αναχαίτισαν στη περιοχή 32 ρωσικά αεροσκάφη την τελευταία εβδομάδα, μεταξύ των οποίων αρκετά Su-27, S-24MR και Su-34.

Η άσκηση BALTOPS  περιλαμβάνει τη συμμετοχή 5600 προσωπικού από 12 χώρες του ΝΑΤΟ (Βέλγιο, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία Λετονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Βρετανία και ΗΠΑ ενώ ακόμη συμμετέχουν και οι Φινλανδία και Σουηδία.

Τα περιστατικά στην περιοχή διαδέχονται το ένα το άλλο και έστω από ατύχημα όλα είναι πιθανά .  

Δείτε εικόνες από Βαλτική.

https://www.youtube.com/watch?v=dLhWxY2FsuE&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ