Κοινωνία

To συγκλονιστικό αντίο στη Νανά Καραγιάννη από τη φίλη της: «Με κορόιδεψες πάλι. Ποιος θα μου λέει τα ψεματάκια σου; Ναι έφαγα βρε... Μην ανησυχείς»


Ένα συγκλονιστικό αντίο είπε στη Νανά Καραγιάννη που δυστυχώς βρέθηκε σήμερα νεκρή στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη και όπως είναι γνωστό πάλευε εδώ και πολλά χρόνια με την νευρική ανορεξία, η αγαπημένη της φίλη και δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη!

Η Νανά αγαπούσε πολύ την Αφροδίτη, ήταν καλές φίλες και περνούσαν πολλές ώρες μαζί συζητώντας. Η Αφροδίτη φρόντιζε όσο μπορούσε την Νανά αλλά όπως λέει και σήμερα στο συγκινητικό της αντίο στην παρουσιάστρια, της έλεγε τα ψεματάκια της...

"Νανού.... Νανού...Νανού... Με κορόιδεψες πάλι... Δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ.... Γιατί μπουμπούκα μου? Ποιος θα μου λέει τα ψεματάκια σου "Ναι έφαγα βρε...Μην ανησυχείς.... Ναι πήρα τα χάπια μου...Μην ανησυχείς... " Ολο "ναι" μου έλεγες και νόμιζες πως σε πίστευα... Αυτό σε ευχαριστούσε... Και τώρα? Ποιος θα με κοροιδεύει?
Ποιος θα μου φέρνει το φρέσκο τσουρεκάκι απ΄το φούρνο, γιατί όπως έλεγες "εγώ με άδεια χέρια δεν έρχομαι σπίτι σου"? Γιατί Νανού μου?

Μάλλον πλάκα μου κάνεις... Ετσι δεν είναι?
Θα σε βρω και θα τα "πούμε" από κοντά.... Ησουν μοναδική ψυχή... Ησουν η φίλη που όλες ήθελαν να είχαν δίπλα τους...

Και κει που πας να προσέχεις ή μάλλον,να τους προσέχεις!
Ματάρες μου, καλό δρόμο" !

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1375861922450107&id=100000789377802&width=500

tlife.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης