Αρχείο

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Έλληνες κομάντος στον Βόρειο Τομέα ενόψει εξελίξεων στα Βαλκάνια και στην ΠΓΔΜ - Δείτε εικόνες

Ετοιμάζονται πυρετωδώς στον ανορθόδοξο πόλεμο οι Έλληνες καταδρομείς των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής ευθύνης του Βόρειου Τομέα,  ο οποίος καλύπτει μία από τις επικίνδυνες και ευαίσθητες  πλευρές των ελληνικών συνόρων στα σύνορα ΠΓΔΜ-Αλβανίας, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα για ενεργοποίηση Αλβανών παραστρατιωτικών στην ΠΓΔΜ μετά τις άσχημες εξελίξεις στο σκοπιανό κοινοβούλιο.  

Είναι γνωστό ότι οι  στρατιωτικές ασκήσεις των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων γίνονται κάθε καλοκαίρι και είναι προγραμματισμένες , μόνο που τώρα τα σενάρια τα οποία εκτελούνται και οι απαιτήσεις λόγω "προβλημάτων" στα σύνορα μας τις καθιστούν ως πρόβα τζενεράλε ...ενόψει εξελίξεων.   

Οι βλέψεις των Τσάμηδων  που ονειρεύονται την  "Μεγάλη Αλβανία"  , οι  παρανομίες και πολλά άλλα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, και η ισχυρή παρουσία των κομάντος από την Ι Μεραρχία πεζικού αποτελεί  το καλύτερο φάρμακο για όλες αυτές τις "ασθένειες".     

https://youtu.be/vCfJo-d17pY

Την εβδομάδα από 12 έως 16 Ιουνίου 2017, Σχηματισμοί και Μονάδες της ΙΗΣ Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»), στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αποτροπής, διεξήγαγαν πλήθος επιχειρησιακών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων ανορθοδόξου πολέμου.

Συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 100 Αξιωματικοί και 700  Οπλίτες και αριθμός ελικοπτέρων.

Επιβεβαιώθηκε η υψηλή ετοιμότητα και το επιθετικό πνεύμα, αναφέρει λιτά όπως είθισται το ΓΕΣ .

Η ουσία όμως πάντοτε είναι αλλού και κυρίως δεν ανακοινώνεται για ευνόητους λόγους και αφορά την γενικότερη κατάσταση ασφαλείας στα Βαλκάνια, ειδικά μετά από σημερινή έκθεση της EUROPOL , που αναφέρει την πιθανότητα εκδήλωση τρομοκρατικών χτυπημάτων σε χώρες της βαλκανικής χερσονήσου.

https://youtu.be/gxIFs_pRvqU?t=4

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και ο κίνδυνος παραμονεύει παντού , για αυτό και οι καλύτεροι φύλακες είναι οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας που διαθέτουμε. Η ηγεσία του ΥΠΑΜ έχει κατανοήσει αυτήν την σημασία και διεξάγει ασκήσεις για να  διατηρεί τα μέλη των ΕΔ σε «φόρμα» ενόψει πιθανών εχθρών από όπου και αν αυτοί  προέρχονται .     

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ