ΗΠΑ

Σε γυναικεία χέρια οι εξοπλισμοί των ΗΠΑ: Την Έλεν Λορντ πρότεινε ο Τραμπ για τη θέση της υφυπουργού Άμυνας


Σε μια γυναίκα αποφάσισε να εμπιστευτεί την προμήθεια των οπλικών συστημάτων από τις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ. Και αποφάσισε να κάνει υφυπουργό Άμυνας την Έλεν Λορντ, μεγαλοστέλεχος και εκτελεστική διευθύντρια της Textron Systems, εταιρίας που συνεργάζεται με το Πεντάγωνο…

Η Λορντ προορίζεται για τη θέση της υφυπουργού Άμυνας με αρμοδιότητα στις προμήθειες, την τεχνολογία, αλλά και την διοικητική υποστήριξη των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο διορισμός της Λορντ πρέπει να εγκριθεί από την Γερουσία, ενώ από την θέση αυτή, θα έχει ουσιαστική αρμοδιότητα για την αγορά οπλικών συστημάτων από το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Τον Μάιο, ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε την αύξηση των δαπανών για το αμερικανικό Πεντάγωνο κατά 52 δισεκατομμύρια δολάρια, στα 574,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρική κοινοπραξία Textron Systems Corp, είναι θυγατρική της Textron Inc και συνεργάζεται ως προμηθευτής με το αμερικανικό Πεντάγωνο.

http://www.defensenews.com/embed/player?filmId=00000155-debc-d412-a15d-ffff95ec0000

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...