Πολιτική

Σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την προκλητική ανάρτηση του Πάνου Kαμμένου - Ηταν μήνυμα προς τον Α.Τσίπρα; - Για πολιτική ξεφτίλα μιλάει το ΠΑΣΟΚ


Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media από την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο twitter, η οποία δείχνει μία γραβάτα που απεικονίζει ανδρικά γεννητικά όργανα.

Στη συνέχεια ο υπουργός Άμυνας διέγραψε την φωτογραφία χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση «χτύπημα από το παιδί στον λογαριασμό».

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου έγινε μέσα σε λίγα λεπτά από τα κορυφαία trends στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς συγκέντρωσε τις αντιδράσεις των χρηστών.

Το επίμαχο tweet «κατέβηκε» αλλά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως και πάρα πολλοί ακόμη χρήστες, πρόλαβε να το αποθηκεύσει, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως η «πολιτική ξεφτίλα δεν έχει όρια».

Αφού έμεινε «στον αέρα» για μερικά λεπτά, ο υπουργός επανήλθε με νέα ανάρτηση, που... απέδιδε το λάθος στο παιδί του και την διέγραψε. Ο ίδιος ο κύριος Καμμένος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

«Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό».

Αυτά τα περίπου έξι λεπτά που έμεινε δημοσιευμένο το συγκεκριμένο tweet πάντως ήταν αρκετά για να σηκωθεί σάλλος και πολλοί να κατακρίνουν τόσο την στάση του υπουργού, όσο και την δικαιολογία που προέβαλε, αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση, την δική του προσωπικά και της κυβέρνησης. «Σίγουρα η μάνα του φταίει, βάλε ταξη υπουργέ», γράφει ειρωνικά κάποιος και κάποιος άλλος: «Εμένα μου άρεσε πολύ η γραβάτα, να κάνουμε υπουργό το παιδί του Καμμένου πάραυτα».

Οι χιουμοριστικές, αλλά και εξοργισμένες αναρτήσεις δεν είχαν τελειωμό, με αποτέλεσμα το όνομα του υπουργού και το hashtag #paidikammenou να είναι στα πρώτα ελληνικά trend...

Δεν είναι πολλοί αυτοί που τονίζουν πως ο Π.Καμμένος θέλησε να περάσει ένα "μήνυμα" προς τον Α.Τσίπρα(;) ή σε κάποιους άλλους πολιτικούς αντιπάλους (;)

Χαρακτηριστικό είναι ότι η κυβέρνηση επιχειρεί με επικοινωνιακό κρεσέντο και πανηγυρικούς τόνους να πείσει ότι πρόκειται για επιτυχία» και να υπερκεράσει το «πάγωμα »που έφερε η υιοθέτηση ενός σκληρού μνημονιακού πλαισίου για το χώρα στο διηνεκές, έναντι γενικόλογων και πάλι δεσμεύσεων για το χρέος, την έξοδο στις αγορές και την ανάπτυξη.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πέρα από το Μαξίμου με το non paper, έδωσε τον τόνο των πανηγυρισμών και ανέλαβε το πλασάρισμα της επώδυνης συμφωνίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο twitter ότι «Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. Με ενότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά για τη δίκαιη ανάπτυξη και την επούλωση των πληγών της κρίσης».

 

https://twitter.com/Odysseas_/status/875442522142760960

https://twitter.com/depy211/status/875458924115263489

https://twitter.com/Tou_Dhmosiou/status/875453630228213760

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ