Κόσμος

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας έβαλε στη αναμονή για 90 δευτερόλεπτα τον Τραμπ

Μία αμήχανη στιγμή επιφύλασσε ο ο νέος πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ για τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο δεύτερος πήρε τον πρώτο για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Ενώ όλοι θα περίμεναν ότι η απάντηση του Ιρλανδού πρωθυπουργού θα ήταν άμεση σε ένα τηλεφώνημα από τον θεωρητικά ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη, ο Βαράντκαρ, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, έβαλε στην αναμονή τον Τραμπ για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι περιέγραψαν την αντίδραση του Τραμπ λέγοντας ότι χαμογελούσε αμήχανα παίζοντας με τα χαρτιά του ενώ περίμενε να ακούσει τη φωνή του Βαράντκαρ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Όταν, όμως, ο Βαράντκαρ απάντησε ο Τραμπ δεν έδειξε καθόλου την ενόχλησή δίνοντας συγχαρητήρια για την εκλογή και τη μεγάλη νίκη. «Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους από την Ιρλανδία τους οποίους νιώθω ότι τους ξέρω. Αλλά τώρα θέλω να σε συγχαρώ για τη μεγάλη νίκη σου» είπε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό ο Αμερικανός πρόεδρος.

Για να «σπάσει τον πάγο» ακόμα περισσότερο ο Τραμπ φέρεται να σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό την παρουσία μιας όμορφης δημοσιογράφου από το κανάλι RTE λέγοντας του «έχουμε εδώ ομόρφες δημοσιογράφους».

Ο Βαράντκαρ, πάντως, πριν την εκλογή του είχε δηλώσει ότι δεν θα «καιγόταν» να προσκαλέσει τον Τραμπ στο Δουβλίνο εξηγώντας ότι «δεν βλέπω τι σκοπό θα εξυπηρετούσε αυτό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...