Αρχείο

Νεκρός ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων της ουκρανικής SBU - Τον ανατίναξαν ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες σύμφωνα με το Κίεβο - Σκληρές εικόνες


Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, Κίεβο.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι από την έκρηξη την οποία οι ουκρανικές αρχές αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση έχασε τη ζωή του ένας στρατιώτης, τελικά αποδείχθηκε ότι το θύμα είναι ο επικεφαλής ειδικών δυνάμεων της διεύθυνσης αντικατασκοπείας του υπουργείου Άμυνας, Μαξίμ Σαποβάλ.

«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε συλλέξει φαίνεται ότι το έγκλημα ήταν μια προσχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του στρατού o oποίος "έδειξε" τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, ο νεκρός βρισκόταν στο τιμόνι του οχήματος τη στιγμή της έκρηξης ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκαν δύο περαστικοί.

Πρόκειται για ηχηρό μήνυμα από την πλευρά των ρωσόφωνων της Α.Ουκρανίας καθώς ο εκλιπόντας θεωρείται υπέυθυνος για δεκάδες δολοφονικές ενέργειες εντός της «Νέας Ρωσίας» (έτσι αποκαλούνται οι αποσχισθείσες περιφέρειες του Λουγκάνσγκ και του Ντονέτσκ) αλλά και πολλές δολιοφθορές εντός της Κριμαίας που αποτελεί ρωσικό έδαφος

https://youtu.be/fZL7rk2Qdgw
https://twitter.com/A_Ozkok/status/879611260123394048

https://youtu.be/AMQAOOImRYQ

https://www.youtube.com/watch?v=jxrZ_Kwt-x4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ