Πολιτική

Μητσοτάκης από Τρίκαλα: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν»

Στα Τρίκαλα, συνεχίζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στη Θεσσαλία, Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Στο πλαίσιο της επίσκεψή του, μετέβη στο Δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα σημείωσε ότι «χρειάζεται δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης». Ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους.

Παράλληλα, τόνισε: «Η Κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα. Εμείς έχουμε σχέδιο για να τη βγάλουμε από την κρίση».

Και υπογράμμισε: «Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές όποτε και αν γίνουν».

Για τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στους δήμους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους. Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...